Φθιώτιδα: Εξιχνιάσθηκαν 5 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής σε μετασχηματιστές του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε αγροτικές περιοχές

Εξιχνιάσθηκαν (5) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής, σε μετασχηματιστές του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε αγροτικές περιοχές της Αταλάντης και Ελάτειας Φθιώτιδας

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών και το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας - Ελάτειας, εξιχνιάσθηκαν πέντε (5) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής, σε μετασχηματιστές του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε αγροτικές περιοχές της Αταλάντης και της Ελάτειας Φθιώτιδας. 

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες επτά (7) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 19-05-2020 έως 12-07-2020, διέπραξαν πέντε (5) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής από υποσταθμούς του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στις προαναφερόμενες περιοχές, αφαιρώντας ποσότητες χαλκού-καλωδίων και προκαλώντας φθορές, με τη συνολική αξία της ζημίας να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (24.287,36) ευρώ.   

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη