Αυτά είναι τα μηνύματα που έγραψε πριν αυτοκτονήσει ο 50χρονος γυμναστής, ποιους κατηγορεί (εικόνες)

facebook

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας γνωστού 50χρονου γυμναστή πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο του στη Θεσσαλονίκη. Έχει αφήσει μήνυμα και εξηγεί για ποιους λόγους έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τον θάνατό του.

Ο Γιώργος Παπαναούμ ή ο «γυμναστής των επωνύμων», όπως ήταν γνωστός είχε πέσει θύμα απάτης από μία γυναίκα, όπως λέει ο ίδιος στα μηνύματα που άφησε.

Όπως αναφέρει και ο 50χρονος στα μηνύματα του και στα email του, η γυναίκα που του απέσπασε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, όπου το ανήλικο κορίτσι κατέθεσε σε μια υπόθεση βιασμού που απασχόλησε το Πανελλήνιο και έγινε γνωστή αρχές Ιανουαρίου.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν ότι πρόκειται για αυτοκτονία και πώς ο 50χρονος γυμναστής από την Θεσσαλονίκη είχε οικονομικά προβλήματα, λίγο αργότερα έγινε γνωστή η είδηση ότι άντρας είχε αφήσει μήνυμα και είχε στείλει email σε κάποια πρόσωπα.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα μηνύματα και κάποιες αναρτήσεις στο facebook κίνησαν πολύ γρήγορα τις διαδικασίες για να αναλάβει την υπόθεση το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί και εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Συγκεκριμένα την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς όπως προκύπτει τίθεται θέμα ηθικών αυτουργών πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου

Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέδειξε πρόσωπα, ως ηθικούς αυτουργούς πίσω από την αυτοκτονία του.

Δείτε εικόνες:

aytoktonia1

aytoktonia2

aytoktonia3

aytoktonia4

aytoktonia5

aytoktonia6

Αυτός είναι ο 50χρονος γυμναστής

papanaoum1

papanaoum2

papanaoum3

Πηγή φωτογραφιών: Thessnews.gr και Facebook

#ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΜΗΝΥΜΑΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/u7zsSjg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη