-->

Η Γεωργία Μπίκα απαντά για την εμπλοκή του ονόματός της στην αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή (βίντεο)

Η Γεωργία Μπίκα απαντά για την εμπλοκή του ονόματός της στην αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή (βίντεο)

Η Γεωργία Μπίκα, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε Πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, απαντά για τα όσα ακούγονται για την εμπλοκή της στην υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή.

 

Με δήλωσή της, η Γεωργία Μπίκα ξεκαθαρίζει όσα πραγματικά ισχύουν έπειτα από την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεσης της αυτοκτονίας του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος μέσω αναρτήσεών του είχε κάνει αναφορά στην 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα, η οποία είναι κόρη της γυναίκας που εκείνος κατήγγειλε πως τον εξαπάτησε οικονομικά και τον παράτησε, ενώ διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση», απάντησε η 24χρονη Γεωργία, μιλώντας στο Star.

«Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση... Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δε γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της... Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι!

Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της.... Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί», είπε χαρακτηριστικά η 24χρονη.

«Φυσικά και συνδέουν εμένα», πρόσθεσε παράλληλα. «Όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει αν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο».

Και είμαι καθαρή, δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον, ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο τον σεβασμό, το ότι κατήγγειλα ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν σε κάποιον που ζητάει βοήθεια! Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, ότι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάξει κάτι! Εγώ θελω μόνο να ηρεμήσω, να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρονών καλούμαι να διαχειρίζομαι όλα αυτά τα πρωτόγνορα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ζήτησα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεσή μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Ο,τιδήποτε άλλο βγαίνει σε σάιτ και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομά μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!  

#ΓΕΩΡΓΙΑ_ΜΠΙΚΑ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yoPK6nm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->