Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ο 53χρονος χτύπησε τη σύζυγό του προτού τη σφάξει - Τι έδειξε το αλκοτέστ

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ο 53χρονος χτύπησε τη σύζυγό του προτού τη σφάξει - Τι έδειξε το αλκοτέστ

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στο Κουκάκι, με τον κατάλογο των θυμάτων να μακραίνει, καθώς αυτή είναι το πέμπτο θύμα μέσα στο 2022, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως τη δημοσιότητας να προκαλούν αποτροπιασμό.

Η νέα γυναικοκτονία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 53χρονος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 46χρονη σύζυγό του, στο διαμέρισμα που διέμεναν στο Κουκάκι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, Ζήσης Πουλογιάννης, δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα μαχαιρώνοντάς τη δύο φορές, μία στο στήθος και μία στην πλάτη. Πριν φύγει από το σπίτι, τύλιξε το άψυχο σώμα της γυναίκας με την κουρτίνα και το άφησε στο σαλόνι. Στη συνέχεια προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τη 46χρονη εντόπισε ο 24χρονος γιος της, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Μόλις έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Τι είπε στους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη φρικιαστική υπόθεση στο Κουκάκι, στον φερόμενο δράστη, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, έγινε αλκοτέστ και δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του, καθώς ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι είχε πιει πριν από το φονικό.

ΚΟΥΚΑΚΙ 1

Επιπλέον, ο 53χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τη γυναίκα πριν τη σφάξει, διότι τη ζήλευε παθολογικά

«Δεν είχε ακουστεί κάτι στο παρελθόν. Ο σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα, στη συνέχεια ήρθε ο γιος και βρήκε τη γυναίκα μέσα στα αίματα», είπε σε δημοσιογράφους άνθρωπος που μένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ζευγαριού.

Επίσης, ένα βίντεο που δείχνει το αμάξι του άνδρα να φεύγει από το σπίτι που έγινε η στυγερή δολοφονία είδε το φως της δημοσιότητας.

ΚΟΥΚΑΚΙ 2

Στο εν λόγω ντοκουμέντο που προβλήθηκε από τον Alpha, καταγράφηκε το όχημα του συζυγοκτόνου από κάμερα ασφαλείας στις 00:42. Σε αυτό φαίνεται η προσπάθεια του οδηγού να βγει σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ώστε στη συνέχεια να συνεχίσει την πορεία του με προορισμό την Παλαιά Φώκαια.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, ο 53χρονος θα πάρει εξιτήριο και στη συνέχεια θα καταθέσει για την υπόθεση.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΟΥΚΑΚΙ #ΑΛΚΟΤΕΣΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1DahBvs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη