Κως: 55χρονος προσπάθησε να βιάσει δύο φορές γυναίκα σε νεκροταφείο

Κως: 55χρονος προσπάθησε να βιάσει δύο φορές γυναίκα σε νεκροταφείο

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 55χρονο άνδρα που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Ένας 55χρονος άνδρας από την Κω κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο της Ρόδου, καθώς επιχείρησε να βιάσει δύο φορές την ίδια γυναίκα σε νεκροταφείο - ειδεχθή πράξη που δεν κατόρθωσε «για λόγους ανεξάρτητους από τη βούλησή του».

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ της Ροδιακής, την 17η Ιανουαρίου 2019 ώρα 14:30 στον ανωτέρω τόπο, προσπάθησε να εξαναγκάσει με σωματική βία το θύμα σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Ο άνδρας φέρεται να την έσπρωξε σε χωράφι δίπλα στο νεκροταφείο, ενώ την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να τη γδύσει με σκοπό να την εξαναγκάσει σε συνουσία, ενώ εκείνη όλη την ώρα αντιστεκόταν, τον απωθούσε με τα χέρια της και φώναζε. Η εκτέλεση της αξιόποινης πράξης του δεν ολοκληρώθηκε επειδή εμφανίστηκε τρίτο άτομο και αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Περαιτέρω, την 21η Ιανουαρίου 2019 ώρα 14:00, στον ίδιο τόπο, ενώ το θύμα έφευγε από το νεκροταφείο, την πλησίασε, την τράβηξε από τα χέρια, την έσπρωξε προς το βαν του και επιχείρησε να τη βάλει μέσα σε αυτό με προφανή σκοπό να ολοκληρώσει αυτό που είχε αφήσει στη μέση την προηγούμενη φορά, δηλαδή να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Η εκτέλεση της αξιόποινης πράξης του δεν ολοκληρώθηκε επειδή το θύμα έβαλε τις φωνές, με συνέπεια να εμφανιστεί τρίτο άτομο και να αναγκαστεί να την ελευθερώσει.

Σημειώνεται ότι έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί για βιασμό, για τον οποίο αθωώθηκε αμετάκλητα στον πρώτο βαθμό με την από 3 Ιουνίου 2013 απόφαση του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου Ρόδου, ενώ υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Ειδικότερα απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν αποπειράθηκε να βιάσει την φερόμενη ως θύμα και ότι την φίλησε, ότι εκείνη μεθόδευσε την καταγγελία γιατί διαπίστωσε ότι είχε σχέση με μια υπήκοο Βουλγαρίας και ζήλεψε και περαιτέρω ότι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας είχε προσεγγίσει τον εργοδότη του και του ζήτησε να του καταβληθούν 3.000 ευρώ για να μην καταθέσει εις βάρος του, ποσό που μείωσε στα 1000 ευρώ σε συνάντηση που είχε μαζί του σε δεύτερο χρόνο.

 

#ΚΩΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ #ΚΑΤΑΔΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dHk1zsv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη