Κουκάκι: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του

Κουκάκι: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά το τέλος της απολογίας του ο 55χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, και μάλιστα δύο φορές. 

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 55χρονος υποστήριξε ότι ένιωθε παθολογική ζήλια για την εν διαστάσει σύζυγό του, καθώς εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους και να πάει διακοπές με το φίλο της.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της 46χρονης, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία, φέρεται να την είχε απειλήσει στο παρελθόν.

 

#ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΚΟΥΚΑΚΙ #ΦΥΛΑΚΗ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dKXMBvP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη