Σοκ στην Πάτρα: 60χρονη βρέθηκε νεκρή και στο κομοδίνο υπήρχαν σόδα και κορτιζόνη

Σοκ στην Πάτρα: 60χρονη βρέθηκε νεκρή και στο κομοδίνο υπήρχαν σόδα και κορτιζόνη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από την Κάτω Αχαΐα. Μια 60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, ενώ είχε στο κομοδίνο της σόδα και κορτιζόνη.

Έχοντας δίπλα της κορτιζόνη κι ένα μπουκάλι ξίδι, βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στο σπίτι της στις Αλυκές της Κάτω Αχαΐας μια 60χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η 60χρονη δεν έπασχε από κάτι σοβαρό.

Ένας γείτονας ήταν εκείνος που απευθύνθηκε στη γυναίκα κι επειδή δεν έπαιρνε απάντηση από το εσωτερικό του σπιτιού, υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες από το τμήμα της Κάτω Αχαΐας και παράλληλα κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας.

Δεδομένου ότι δίπλα στην 60χρονη βρέθηκαν κορτιζόνη και ξίδι εικάζεται ότι κάποια μέλισσα ή σφήκα την τσίμπησε και αποφάσισε να αντιμετωπίσει μόνη της το τσίμπημα.

Ο σύζυγος της 60χρονης γυναίκας δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την στιγμή καθώς εργάζεται σε κρουαζιερόπλοιο και βρισκόταν στην Κέρκυρα και όταν ειδοποιήθηκε επέστρεψε εσπευσμένα στην Κάτω Αχαΐα.

Ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια του θανάτου της 60χρονης γυναίκας θα εξαχθεί μετά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής που πρόκειται να γίνει σήμερα στην Πάτρα.

#ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΗ #ΞΥΔΙ #ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WemYail
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη