Τραγωδία στην Αίγινα: Γνωστή ηθοποιός η 73χρονη που δολοφονήθηκε

Φώτο αρχείου

Πρόκειται για την ηθοποιό Μαρία Μπονίκου που μεσουράνησε στην δεκαετία του '70  όπως αποκάλυψε με ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας για την τραγωδία στην Αίγινα

Ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ήταν η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από δολοφονική επίθεση στο σπίτι της στην Αίγινα. Η ηλικιωμένη έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι και βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, με μία σακούλα στο κεφάλι.

Μάλιστα ύποπτος για τη δολοφονία της φαίνεται να είναι ο γιός της ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα με βαριά ψυχιατρικά προβλήματα, τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί και προσήγαγαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Γεννήθηκε το 1954 και έπαιξε στις ταινίες:

Όλοι θα ζήσουμε 1974
Αγάπη μου Ουά-Ουά 1974
Η Προεδρίνα 1972
Στην Πόλη αγαπηθήκαμε 1972
Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας 1972
ενώ συμμετείχε και σε πολλές μεταγλωττίσεις με πιο γνωστή την παιδική σειρά Σπορτ Μπίλι. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάνο Βενιέρη ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2020.

Την αποκάλυψη ότι η νεκρή ηλικιωμένη στην Αίγινα είναι ηθοποιός την έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Συγκλονισμένος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου… Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου… Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση… Γλυκιά μου γιατί να φύγεις έτσι!!!» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΑΙΓΙΝΑ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΜΑΧΑΙΡΙ #ΓΙΟΣ #ΕΛΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LFRCcMT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη