Θεσσαλονίκη: 90χρονος μήνυσε τη σύζυγό του για... παντόφλα, «καλύτερα να πεθάνω να ησυχάσουμε κι οι δύο»

Θεσσαλονίκη: 90χρονος μήνυσε τη σύζυγό του για... παντόφλα, «καλύτερα να πεθάνω να ησυχάσουμε κι οι δύο»

Ο έρωτας μπορεί να μην κοιτάζει χρόνια αλλά όπως αποδεικνύεται από μια υπόθεση που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη ούτε και η... παντόφλα!

Συγκεκριμένα, 90άχρονος μήνυσε την 89χρονη σύζυγό του, επειδή τον χτυπάει, όπως κατήγγειλε, συστηματικά εδώ και δέκα χρόνια. Η αστυνομία συνέλαβε με τη διαδικασία του αυτόφωρου την ηλικιωμένη, η οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου και έκθεσή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μηνυτής, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει το τελευταίο εξάμηνο πρόβλημα όρασης, η σύζυγός του τον χτυπάει εδώ και 10 χρόνια σε όλο του το κορμί, με τα χέρια και τα πόδια. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι δεν σιτίζεται πλέον όπως πρέπει, καταθέτοντας στους αστυνομικούς ότι «έχω να φάω δύο μέρες». «Καλύτερα να πεθάνω, να ησυχάσω κι εγώ κι αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε γειτόνισσα του ζεύγους, η οποία εξεταζόμενη από αστυνομικούς δήλωσε πως παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται και κατά το τελευταίο επεισόδιο που έγινε το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος φώναζε την ηλικιωμένη να σταματήσει, αλλά εκείνη - όπως ανέφερε η μάρτυρας- δεν απάντησε και συνέχισε να χτυπάει.

Ο υπέργηρος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και ζήτησε να διωχθεί ποινικά η ηλικιωμένη σύζυγός του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη κι έχει έναν γιο που ζει στο εξωτερικό.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SRE8shx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη