Airbnb: Πάρτι τέλος στα ενοικιαζόμενα, απελευθερώνεται ο αριθμός των φιλοξενούμενων

pixabay

Η απαγόρευση των πάρτι στα Airbnb ξεκίνησε λόγω Covid-19 και μονιμοποιείται σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ παράλληλα απελευθερώνεται ο αριθμός των φιλοξενούμενων.

Πάρτι τέλος στα ενοικιαζόμενα της Airbnb, καθώς η απαγόρευση που ξεκίνησε λόγω covid-19, μονιμοποιείται με απόφαση της «μαμάς» εταιρείας. Ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξαν βέβαια και τα θετικά σχόλια των ιδιοκτητών για την -τότε προσωρινή ακόμα- απόφαση.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων αναφέρει ότι η απαγόρευση των πάρτι έχει αποδειχθεί «κάτι περισσότερο από μέτρο δημόσιας υγείας. Εξελίχθηκε σε θεμελιώδη πολιτική της κοινότητας για την υποστήριξη των ιδιοκτητών και των γειτόνων τους».

Από την ώρα που το μέτρο επιβλήθηκε στο ξεκίνημα της πανδημίας τα παράπονα σχετικά με πάρτι σε νοικιασμένους χώρους της Airbnb μειώθηκαν κατά 44%. Πάντως δεν αποκλείεται στη γενική αυτή κατεύθυνση να υπάρξουν εξαιρέσεις που θα αφορούν όμως εξειδικευμένους και παραδοσιακούς χώρους φιλοξενίας.

Καταργείται ο μέγιστος αριθμός φιλοξενούμενων

Παράλληλα πάντως η Airbnb καταργεί το μέγιστο όριο φιλοξενούμενων το οποίο μέχρι σήμερα ήταν 16. Ο περιορισμός είχε επιβληθεί για να εμποδιστεί η διασπορά του κορονοϊού. «Αρκετά είδη μεγαλύτερων κατοικιών μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση και ασφάλεια περισσότερα από 16 άτομα –από κάστρα στην Ευρώπη μέχρι αμπελώνες στις ΗΠΑ και μεγάλες παραθαλάσσιες βίλες στην Καραϊβική» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Μόνο πέρσι, σύμφωνα με το BBC, περισσότεροι από 6.600 φιλοξενούμενοι χαρακτηρίστηκαν ανεπιθύμητοι από την πλατφόρμα λόγω παράβασης των κανόνων για την πανδημία.

#AIRBNB #ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ #ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ #ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0lBXI8G
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη