Άμπερ Χερντ: Εκτός «Aquaman» μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική τους διαμάχη

Άμπερ Χερντ: Εκτός «Aquaman» μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική τους διαμάχη

Η Άμπερ Χερντ δεν κατάφερε να πείσει κανέναν στη δική που κίνησε εναντίον της ο Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση και η κατηφόρα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή της, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκτός από τη δίκη, η Χερντ φαίνεται ότι χάνει και τον ρόλο της Mera στο σίκουελ της δημοφιλούς ταινίας «Aquaman».

Η είδηση εχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του Twitter, μετά την ανάρτηση από τον insider της βιομηχανίας, KC Walsh, ο οποίος έχει μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, η Χερντ βρίσκεται πλέον εκτός του «Aquaman and the Lost kingdom». Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι όλες οι σκηνές του φιλμ έχουν πλέον κοπεί, μετά από απόφαση ανωτέρων στελεχών της Warner Bros. Φημολογείται μάλιστα, ότι θα μάθουμε στην ταινία πως η Mera πέθανε γεννώντας το παιδί του Aquaman (Τζέισον Μομόα) από την αρχή της ταινίας.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, από την εταιρεία παραγωγής, αλλά είναι θέμα ημερών να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τους ισχυρισμούς του που κυκλοφορούν στα social media και τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

#ΤΑΙΝΙΕΣ #ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ_ΔΙΑΜΑΧΗ #ΤΖΟΝΙ_ΝΤΕΠ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZMAC0R8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη