Ρεάλ Μαδρίτης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Πάμπλο Λάσο μετά το έμφραγμα που υπέστη

eurokinissi

Ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου το πρωί της Κυριακής και εισήχθη αμέσως στο νοσοκομείο «De la Moraleja», όπου υποβλήθηκε σε καθετηριασμό και παραμένει σε σταθερή κατάσταση.

Θα περάσει τη νύχτα υπό παρακολούθηση στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αναμένοντας τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που θα καθορίσουν την εξέλιξη της υγείας του.

Ο Μαδριλένος τεχνικός οδήγησε χωρίς κανένα πρόβλημα την ομάδα του το Σάββατο (4/06) στη νίκη επί της Μπασκόνια στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού της Liga Endesa, παρουσιάστηκε κανονικά στη συνέντευξη Τύπου κι αμέσως μετά μετέβη στο σπίτι του.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, όμως, άρχισε να νιώθει άσχημα και να έχει τα πρώτα συμπτώματα.

Ο Λάσο ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης αύριο (6/06) ενόψει του τρίτου αγώνα με την Μπασκόνια, αλλά μετά την εξέλιξη αυτή δεν θα μπορέσει να το κάνει, ούτε φυσικά να δώσει το παρών στον πάγκο.

Ήδη χρειάστηκε να μείνει εκτός αρκετών αγώνων αυτή τη σεζόν αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Πάμπλο Λάσο εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sanitas La Moraleja μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου νωρίς σήμερα.»

#ΡΕΑΛ_ΜΑΔΡΙΤΗΣ #ΕΜΦΡΑΓΜΑ #ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pA9tySW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη