Εκτός τελικού στο Berlin Open η Μαρία Σάκκαρη

Εκτός τελικού στο Berlin Open η Μαρία Σάκκαρη

Την ήττα με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 6-4) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς, στα ημιτελικά του Berlin Open.

H 28χρονη τενίστρια από την Ελβετία στέρησε από την Ελληνίδα τενίστρια την ευκαιρία να διεκδικήσει τον δεύτερο και μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα της, και τη συμμετοχή της στον 6ο WTA τελικό της καριέρας της, μετά από συγκλονιστική «μάχη».

Η Μπέντσιτς είχε ηττηθεί στον μοναδικό επίσημο αγώνα που είχε δώσει απέναντι στην καλή φίλη της Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης (με 2-1), αλλά αυτή τη φορά η τύχη ήταν με το δικό της μέρος. Αυτός ο αγώνας ήταν ο τελευταίος της «προετοιμασίας» της Σάκκαρη για το Wimbledon (27/6-10/7).

Το Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη απέκλεισε μετά από αγώνα διάρκειας τριών ωρών και δέκα λεπτών, αλλά και ανατροπή τη Νο 6 τενίστρια του κόσμου για να προκριθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Berlin Open.

Η Σάκκαρη πήρε τα δύο πρώτα game του 1ου σετ, είδε την Ελβετή με δύο break και ένα service game να προηγείται με 3-2, αλλά το πρώτο σετ κατέληξε στην Ελληνίδα με 7-6. Στο 2ο σετ, οι δύο τενίστριες κλάτησαν τα σερβίς τους στα πρώτα εννέα gameς.

Στο 10ο game η Σάκκαρη αντιστάθηκε, αλλά η Μπέντσιτς αξιοποίησε ένα πέμπτο πλεονέκτημα για να επικρατήσει με 6-4.

Στο 3ο σετ, το παιχνίδι έγινε... θρίλερ, αφού αμφότερες έσβησαν break points, αλλά εν τέλει η Σάκκαρη δεν άντεξε στην πίεση όταν σέρβιρε στο 5-4 και η Μπέντσιτς πέτυχε τα δύο πιο καθοριστικά break points για να προκριθεί στον τελικό του bett1 Open.

Εκεί, η Μπελίντα Μπέντσιτς θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών είτε τη φιναλίστ του Roland Garros Ονς Ζαμπέρ είτε τη Νο7 του ταμπλό, Κόκο Γκοφ.

#ΜΑΡΙΑ_ΣΑΚΚΑΡΗ #τένις #WIMBLEDON


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OL54zNg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη