Ουκρανία: Πυρά στο αυτοκίνητο τους δέχτηκαν Έλληνας φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι της Bild (βίντεο)

Ουκρανία: Πυρά στο αυτοκίνητο τους δέχτηκαν Έλληνας φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι της Bild (βίντεο)

Πυρά μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο προσπαθούσαν να φύγουν από το Λυσιτσάνσκ της Ουκρανίας, δέχτηκαν ένας Έλληνας φωτορεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι της γερμανικής Bild.

Πυρά δέχτηκε το όχημα με το οποίο ο Έλληνας φωτογράφος Γιώργος Μουτάφης και Γερμανοί ανταποκριτές της Bild στην Ουκρανία προσπαθούσαν να φύγουν από την πόλη Λυσιτσάνσκ. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης καταστράφηκε ένα από τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild οι τρεις άνδρες προσπαθούσαν να φύγουν από την πόλη που είναι περικυκλωμένη από τις ρωσικές δυνάμεις όταν δέχθηκαν τα πυρά. 

{https://twitter.com/ronzheimer/status/1539584613311549440?s=20&t=l7fE2C2VXaevgV7G09meuQ}

«Η επίθεση δείχνει για άλλη μια φορά ότι ο ρωσικός στρατός δεν κάνει διάκριση μεταξύ στρατιωτικών και πολιτικών στόχων, αλλά απλώς βομβαρδίζει τα πάντα», δήλωσε ο Πολ Ροζενχάιμερ. Ο ίδιος ανήρτησε στα social media φωτογραφία που τράβηξε ο Γιώργος Μουτάφης. Πρόκειται για τη φωτογραφία ενός ηλικιωμένου άνδρα στο Λυσιτσάνσκ, μπροστά στο κατεστραμμένο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης. «Δεν γνωρίζω που να πάω», τους είπε.

{https://twitter.com/ronzheimer/status/1539620632501035008?s=20&t=BdFBXlhEhHe10xLPI4qB8A}

#ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΡΩΣΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ #ΕΛΛΗΝΑΣ #BILD #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DC8mpG1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη