Έκλεισε το ραντεβού με Μπάιντεν, λέει ο Ερντογάν που προκλητικά αρνείται συνάντηση με Μητσοτάκη

Έκλεισε το ραντεβού με Μπάιντεν, λέει ο Ερντογάν που προκλητικά αρνείται συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν.

Όπως δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος του εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθούν σήμερα το βράδυ ή αύριο στην Μαδρίτη, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στην Ατλαντική Συμμαχία, ο Ερντογάν δήλωσε ότι δεν θέλει λόγια, αλλά πράξεις.

Ο κ. Ερντογάν εξαπέλυσε νέα επίθεση στην Ελλάδα, κατηγορώντας την πως είναι «καταφύγιο των Γκιουλενιστών». Αναφερόμενος στην πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι «πήγε και κατηγόρησε την Τουρκία για τα F-16».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι δεν θα υπάρξει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό μέχρι η Αθήνα να «συνέλθει».

{https://twitter.com/anadoluagency/status/1541706547130155009}

#ΡΕΤΖΕΠ_ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΤΖΟ_ΜΠΑΙΝΤΕΝ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/UNqM7ZC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη