Παναθηναϊκός: Κοντά σε Ερτέλ για τη θέση του πόιντ γκαρντ

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Ερτέλ για τη θέση του πόιντ γκαρντ

 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε ότι «τα καλύτερα έρχονται» για τον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως ο εκθρονισμένος πρωταθλητής Ελλάδος είναι κοντά σε μία σπουδαία μετεγγραφή, με την απόκτηση του Τομά Ερτέλ.

Ο διεθνής Γάλλος γκαρντ, Τομά Ερτέλ που το 2016 αναδείχθηκε πρώτος σε ασίστ στη Euroleague με την Αναντολού Εφές, βρέθηκε εκτός Ρεάλ Μαδρίτης από τον Πάμπλο Λάσο και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport λοιπόν, ο Ερτέλ είναι ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να αναλάβει τα... ηνία της ομάδας τη νέα σεζόν, με τους «πράσινους» να προσπαθήσουν να «κλείσουν» από νωρίς τη θέση του πόιντ γκαρντ, με τον Ερτέλ και τον Λι, που έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

{https://youtu.be/vRZUEa1TBIc}

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ_ΟΠΑΠ #ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ #ΜΠΑΣΚΕΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KpcDR5S
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη