Νέα επίθεση Ερντογάν στην Αθήνα: «Οι ελληνικές Αρχές δολοφονούν μετανάστες»

Νέα επίθεση Ερντογάν στην Αθήνα: «Οι ελληνικές Αρχές δολοφονούν μετανάστες»

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για κακοποίηση προσφύγων από τις ελληνικές Αρχές.

Mέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος στην τελετή έναρξης της Παγκόσμιας Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης για τη Μετανάστευση, ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε για ακόμη μία φορά τις ελληνικές αρχές - αυτή τη φορά για ληστείες, ξυλοδαρμούς, διώξεις ακόμη και δολοφονίες προσφύγων.

«Γινόμαστε μάρτυρες των δεινών των προσφύγων κάθε μέρα, καθώς διώκονται, ληστεύονται, ξυλοκοπούνται, ακόμη και δολοφονούνται από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

«Το πραγματικό βάρος του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος δεν πέφτει στα ανεπτυγμένα κράτη που έχουν ισχυρή φωνή, αλλά σε χώρες όπως η δική μας που γειτνιάζουν με τις περιοχές της κρίσης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αυτοί που χρησιμοποιούν τις μερικές εκατοντάδες πρόσφυγες που έχουν δεχθεί ως διαφημιστικό υλικό δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη απέναντι στις ανθρωπιστικές κρίσεις που βαθαίνουν», συμπλήρωσε.

#ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ #ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9NfPULF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη