Νέες προκλήσεις Οκτάι: Θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία στα νησιά αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν

ΑΠΕ

Ότι η Τουρκία θα αμφισβητήσει την κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν απείλησε ο αντπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι.

Τι κι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση κουνάει το δάχτυλο στους Τούρκους; Εκείνοι συνεχίζουν τις προκλήσεις ακάθεκτοι και απειλούν με αμφισβήτηση της κυριαρχίας των νησιών του Αιγαίου αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν.

«Αυτός που τα λέει αυτά και που εξοπλίζει τα νησιά του Αιγαίου παραβιάζοντας κατάφωρα τις διεθνείς συμφωνίες είναι ο πρωθυπουργός μιας χώρας. Εάν ο αφοπλισμός των νησιών στο Αιγαίο δεν πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία των νησιών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών.

Ο στομαχόπονός τους είναι επειδή οι Τουρκοκύπριοι σήκωσαν κεφάλι, ζουν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι με τη σημαία τους, τη γη τους και έχοντας τη δική τους εθνική βούληση» τόνισε ο ανιτπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι.

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΟΚΤΑΙ #ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ #ΝΗΣΙΑ #ΑΙΓΑΙΟ #ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/e2GI950
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη