Κοινός Αγώνας Μεριδιούχων Συνεταιριστικών Τραπεζών


ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 

                Ο Σύλλογος Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας σας ενημερώνει ότι συνεχίζουμε τον αγώνα για τη δικαίωση όλων μας. Αυτή τη φορά, συμμετέχουμε στον κοινό αγώνα μαζί με τους Συλλόγους της Συνεταιριστικής Αχαϊκής Τράπεζας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου.

                Όπως σας είχαμε ενημερώσει, την 22/01/2020 αντιπροσωπεία Συνεταιριστικών Τραπεζών (Αχαΐας, Εύβοιας, Λαμίας, Δωδεκανήσου, Πελοποννήσου κ.α.) με επικεφαλής τον Καθηγητή κο Αθανάσιο Μπέλλα και συνοδεία των νομικών παραστατών επισκέφθηκε τον Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής κο Χ. Αθανασίου και του επέδωσε τροπολογία για την άρση της ευθύνης του πολλαπλασίου Mεριδιούχων Συνεταιριστικών Τραπεζών.

Όπως θα θυμάστε όλοι, σύμφωνα με το Καταστατικό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, οι Mεριδιούχοι ευθύνονται με το πενταπλάσιο της αξίας των Mερίδων τους για χρέη της τράπεζας, όπως το καταστατικό τροποποιήθηκε επί προέδρου Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου με νομικό σύμβουλο τον κο Λεωνίδα Παπασταμούλη. Στις άλλες τράπεζες ισχύει η ευθύνη στο διπλάσιο της αξίας των Μερίδων.

                Ο κος Αθανασίου τότε εξέφρασε την συμπαράστασή του, πλην όμως, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι για να ψηφιστεί η σχετική τροπολογία.

                Οι Σύλλογοι Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου θα επαναφέρουν το Αίτημά μας εντός των ημερών με Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κο Σταϊκούρα, ζητώντας την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος πάνω από 50.000 μεριδιούχων Συνεταιριστικών Τραπεζών που ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τεράστια οικονομική και κοινωνική ζημία που προκλήθηκε.

                Σας καλούμε να συμπαρασταθείτε στον Αγώνα μας, ελάτε να ενισχύσετε με την παρουσία σας τον Σύλλογο, προστρέξτε να συμπαρασταθείτε ως Πολιτική Αγωγή κατά των στελεχών της Τράπεζας που δικάζονται στο Εφετείο Λαμίας για κακουργήματα κατά της Τράπεζας, εγγραφόμενοι στην ήδη υπάρχουσα λίστα των 40 Μεριδιούχων που δήλωσαν ήδη Πολιτική Αγωγή.

Γιατί η Τράπεζα είμαστε Όλοι Εμείς και τα εγκλήματα έγιναν εις βάρος ‘Ολων Μας.

Ο Πρόεδρος

Κων/νος Γ. Δημητρακόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη