Δήμος Λαμιέων: Ανακοίνωση για το θάνατο του Τάκη Παπαβασιλείου

Έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 76 ετών, ο πρώην Αντιδήμαρχος Λαμιέων Τάκης Παπαβασιλείου.

Ο εκλιπών εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων  το έτος 1994 και υπηρέτησε το Δήμο Λαμιέων μέχρι το έτος 1998 από διάφορες θέσεις και ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, υπεύθυνος λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου.   

Για το θάνατο του Τάκη Παπαβασιλείου, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε σχετικά:

«…Ο Τάκης Παπαβασιλείου, ένα ανήσυχο πνεύμα, ήρθε σε μία κρίσιμη περίοδο να μπολιάσει με τις πρωτοποριακές για την εποχή τους ιδέες του  και τις ανεξάρτητες πρωτοβουλίες του, την τοπική αυτοδιοίκηση και το Δήμο μας.

Στη μακρόχρονη πορεία του ασχολήθηκε με κρίσιμα ζητήματα και έθεσε τις βάσεις για την εξωστρέφεια του Δήμου μας, προωθώντας την ανάπτυξη υπερεθνικών σχέσεων με άλλες χώρες.

Ακούραστος εργάτης, δημιούργησε και συμμετείχε σε διάφορα δίκτυα  αναδεικνύοντας μέσα από τις αδελφοποιήσεις του Δήμου μας δημιουργικές σχέσεις, που αργότερα αποδείχθηκαν ιδιαίτερα πολύτιμες.

Στήριζε σταθερά όλα τα πολιτιστικά δρώμενα και προσπαθούσε μέσα από τις δυνατότητες που είχε να δημιουργήσει μία βάση πάνω στην οποία θα μπορούσε να ακουμπήσει η οποιαδήποτε πρωτογενής προσπάθεια στους τομείς της αρμοδιότητας του.

Υπηρέτης πάντοτε του κοινού καλού, συνέχιζε να επεξεργάζεται και να κάνει προτάσεις ακόμα και μετά την αποχώρησή του από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ήθελε συνεχώς να ανοίγει καινούργιους δρόμους. Οι ανεξάντλητες προσπάθειές του ξεδιπλώνονταν μέχρι και τους τελευταίους μήνες και μάλιστα επίμονα και συγκεκριμένα.

Ο Δήμος μας, η τοπική αυτοδιοίκηση, θα έχει πάντα να θυμάται πράγματα από τη δική του πορεία και τους δρόμους που άνοιξε.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του...»

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη