Καταγγελία «βόμβα» για κορυφαίο προπονητή πολεμικών τεχνών

pixabay

Σοκαριστική καταγγελία για κορυφαίο προπονητή πολεμικών τεχνών διερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αρμόδιες Αρχές.

Στο επίκεντρο της έρευνας, βρίσκεται διακεκριμένος προπονητής πολεμικών τεχνών, με σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες και με μεγάλη απήχηση στον τομέα του σε πανελλαδικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο πολύ γνωστός προπονητής φέρεται, με βάση τις καταγγελίες και καταθέσεις μαρτύρων που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, να ζητούσε από κάποια παιδιά (ανήλικα), τα οποία προπονούσε, να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος φέρεται, όπως καταγγέλλεται, να παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Οι καταστάσεις αυτές περιγράφονται ότι εκτυλίσσονταν κυρίως στη διάρκεια ολιγοήμερων αποστολών του προπονητή και των αθλητών του στο πλαίσιο αγώνων εκτός Κρήτης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Cretalive.gr.

Ο προπονητής φέρεται να συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων, όμως ενώπιον της δικαιοσύνης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα του αποδίδονται.

H φερόμενη εμπλοκή του σε μία τέτοια υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς πρόκειται για έναν προπονητή καταξιωμένο, τον οποίο σέβονται συνάδελφοι και συναθλητές και έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες γονείς.

Η υπόθεση σήμερα πια παίρνει το δρόμο της δικαστικής διερεύνησης αφού ο γνωστός προπονητής βρίσκεται ήδη ενώπιον της δικαιοσύνης.

#ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ #ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ_ΤΕΧΝΕΣ #ΕΛΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AyURWYx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη