Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: Συγγενής είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, δεν έδειξαν ενδιαφέρον (βίντεο)

Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: Συγγενής είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, δεν έδειξαν ενδιαφέρον (βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του σύγχρονου Κωσταλέξι στη Λάρισα, όπου μια γυναίκα έμεινε κλεισμένη στο σπίτι με την μητέρα της για 42 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ειδοποιήσει την αστυνομία συγγενής.

Η 76χρονη μητέρα και η 51χρονη κόρη ζούσαν στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας και στο ισόγειο η αδερφή της 76χρονης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η θεία της 51χρονης τσακωνόταν με τη μητέρα επειδή δεν άφηνε την κόρη να βγει από το σπίτι.

Όπως είπε η θεία της γυναίκας, τα τελευταία χρόνια είχε ειδοποιήσει τρεις φορές την αστυνομία και είχε ενημερώσει αλλά δεν έδειξε κάποιος ενδιαφέρον.

Μυστήριο αποτελεί η στάση της γειτονιάς αφού κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται τόσα χρόνια να μην διερωτήθηκαν για το πού βρισκόταν η κόρη της γειτόνισσας.

Μετά από παρέμβαση εισαγγελέα, διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι λόγοι για τους οποίους η μητέρα της την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια.

#ΛΑΡΙΣΑ #ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ #ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ #ΣΠΙΤΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OtXcNYi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη