Fuel Pass 2: Πώς θα πάρετε bonus 15 ευρώ έξτρα από το επίδομα βενζίνης

Fuel Pass 2: Πώς θα πάρετε bonus 15 ευρώ έξτρα από το επίδομα βενζίνης

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, όσοι επιλέξουν άυλη ψηφιακή κάρτα η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε πρατήρια καυσίμων, θα λάβουν μπόνους έξτρα 15 ευρώ στο επίδομα βενζίνης

Την εξειδίκευση του πακέτου των μέτρων για τα καύσιμα, το επονομαζόμενο και Fuel Pass 2 που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο κάνει αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως ανακοίνωσε το Fuel Pass επεκτείνεται για Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο το Fuel Pass 2. Δηλωθέν εισόδημα έως 45.000 ευρώ.

Τα ποσά του Fuel Pass - Ποιοι θα πάρουν μπόνους 15 ευρώ

Με το «Fuel Pass 2» η ενίσχυση στην κατανάλωση της βενζίνης:

Για τα ΙΧ ανεβαίνει από τα 45 στα 80 ευρώ, για πληρωμή στην αντλία.
Για τις μοτοσικλέτες ανεβαίνει από τα 35 στα 60 ευρώ.
Στα νησιά στα 100 ευρώ τώρα, αντί 55 ευρώ μέχρι σήμερα. Και για τα δίτροχα στα νησιά 70 ευρώ, αντί των περίπου 40 ευρώ που ήταν πριν.
Για το diesel η ενίσχυση θα εξακολουθήσει να είναι 12 λεπτά ανά λίτρο στην πηγή. Το τελικό όφελος -συνυπολογίζοντας και τον ΦΠΑ- θα ανέλθει στα 15 λεπτά το λίτρο.

Μάλιστα όπως τόνισε ο Υπουργός για τους δικαιούχους που επιλέγουν ψηφιακή κάρτα το ποσό της ενίσχυσης προσαυξάνεται κατά 15 ευρώ. Υπενθυμίζεται οτι στο Fuel Pass 1 η προσαύξηση του ποσού ήταν 5 ευρώ με τους πολίτες να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην απευθείας κατάθεση με iban στον λογαριασμό τους και όχι στην άυλη ψηφιακή κάρτα.

Η αύξηση του bonus λοιπόν κρίθηκε απαραίτητη καθώς στο Fuel Pass 1 πάνω από το 80% των δικαιούχων επέλεξαν την απευθείας πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό, γυρνώντας την πλάτη στην άυλη ψηφιακή κάρτα.     

#FUEL_PASS_2 #ΕΠΙΔΟΜΑ_ΒΕΝΖΙΝΗΣ #ΜΠΟΝΟΥΣ #ΑΥΛΗ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4VNuLU1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη