Μήνυμα Βαρβιτσιώτη στην Τουρκία, «καταδικάζουμε τον αναθεωρητισμό που προκαλείται από τη στάση της»

eurokinissi

Μήνυμα κατά της τουρκικής προκλητικότητας έστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από τo Λουξεμβούργο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ότι Ουκρανία και Μολδαβία είναι χώρες προς ένταξη στην ΕΕ.

Προσερχόμενος σήμερα στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ στο Λουξεμβούργο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ανέφερε ότι «καθιστούμε υποψήφιες προς ένταξη χώρες την Ουκρανία και τη Μολδαβία».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να σταλεί ευρωπαϊκό μήνυμα καταδίκης του αναθεωρητισμού. «Αποφασίζουμε να καταδικάσουμε τον αναθεωρητισμό στην Ανατολική Μεσόγειο, που προκαλείται από τη στάση της Τουρκίας», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση Βαρβιτσιώτη:

«Η ευρωπαϊκή οικογένεια μεγαλώνει. Σήμερα στο #GAC καθιστούμε υποψήφιες προς ένταξη χώρες, την Ουκρανία & τη Μολδαβία. Συζητάμε για τη διεύρυνση στα Δυτ. Βαλκάνια. Καταδικάζουμε τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας. Η ?? αποτελεί ασπίδα ασφάλειας, ειρήνης & δημοκρατίας στη γειτονιά μας».

{https://twitter.com/MVarvitsiotis/status/1539178898939953152?t=RiZfOgoUmVgOHlxNZ6Py4g&s=19}

#ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ_ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ_ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ #ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ_ΕΝΩΣΗ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΜΟΛΔΑΒΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/7BohNOv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη