Λυκαβηττός - Άγιοι Ισίδωροι: «Ιερός πόλεμος» για τα θαύματα, τι λένε πιστοί (βίντεο)

Λυκαβηττός - Άγιοι Ισίδωροι: «Ιερός πόλεμος» για τα θαύματα, τι λένε πιστοί (βίντεο)

Παρά τη θύελλα αντιδράσεων που είχε ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου, στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό έγινε χθες κανονικά λειτουργία και μάλιστα με την παρουσία πλήθους πιστών.

Ειδικότερα εχθές υπήρξε κοσμοσυρροή με εκατοντάδες πιστούς να προσέρχονται στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού για να συναντήσουν τον πάτερ Δημήτριο, ο οποίος λειτούργησε στο Ιερό Θυσιαστήριο, και βγαίνοντας ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στους πιστούς.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι καταγγελίες στους κόλπους της Εκκλησίας μετά την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, που αναγνώστηκε σε όλους τους ναούς την περασμένης Κυριακή και έκανε αναφορές σε «ψευδοπροφήτες».

Επίσης, ιεράρχες υποστηρίζουν «ότι η έκταση των θαυμάτων που επικαλούνται κάποιοι δεν δηλώνει Ορθόδοξο ήθος». Και συμπληρώνουν με έμφαση ότι «οι Άγιοι ανέστησαν νεκρούς αλλά δεν έκαναν θέατρο».

Ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μίλησε ξανά για τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό που «τάζουν» θαύματα.

«Αυτές τις ημέρες έχω δεχτεί πάρα πολλά τηλέφωνα και email από άγνωστους ανθρώπους οι οποίοι μιλούν για τα αντίθετα… με πήραν άνθρωποι από την Αμερική, από την Ευρώπη και έχω και τα ονόματά τους. Με πήραν από την Θεσσαλονίκη και μου λένε ότι είχαμε άρρωστο παιδί σταματήσαμε τη θεραπεία στο νοσοκομείο και κατεβήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους και το παιδί πέθανε επειδή επιδεινώθηκε η κατάσταση του», τόνισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την κατάσταση στους Αγίους Ισιδώρους.

Πολλές μαρτυρίες από πιστούς για «θαύματα»

Το MEGA βρέθηκε στον ιερό ναό, όπου πολλοί πολίτες μίλησαν με ενθουσιασμό για τα «θαύματα» που έχουν βιώσει.

«Μια φίλη μου που είχε καρκίνο, εξαφανίστηκε», ανέφερε γυναίκα στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού.

«Είχα πέντε διαφορετικές άσχημες διαγνώσεις. Ήρθα εδώ και ο σταυρός υπέδειξε το σημείο που υπήρχε πρόβλημα. Έχουμε δει πολλά θαύματα εδώ, σε πολλούς ανθρώπους, με τα μάτια μας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη», σημείωσε άλλη κυρία.

#ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ #ΘΑΥΜΑΤΑ #ΝΑΟΣ #ΕΚΚΛΗΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Ms58Xjl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη