Θέμα ωρών η κατάθεση της Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας -Ίριδας (βίντεο)

Θέμα ωρών η κατάθεση της Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας -Ίριδας (βίντεο)

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου -ως ύποπτη- για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλογρηά που μιλά καθαρά για εγκληματική ενέργεια.

Ζήτημα ωρών είναι η νέα κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της στην Πάτρα, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλογρηά που μιλά καθαρά για εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα αυτό, πρόκειται να αμφισβητήσει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον δικηγόρο της να δηλώνει την Κυριακή ότι: «πρέπει να δούμε αν στο πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα επιβεβαιώνονται τα παθολογικά αίτια».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει έως και την Τρίτη ως ύποπτη και για αυτές τις δύο υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τον φάκελο.

Την ίδια στιγμή η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεση της «δείχνει» την ώρα της δολοφονίας της Ίριδας, η οποία δεν προσδιόρισε με σαφήνεια, τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ημέρα που πέθανε το 6 μηνών βρέφος.

Οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν στα χέρια τους τον φάκελο για την Μαλένα και την Ίριδα καλούνται να βρουν τον δολοφόνο τους.

Δείτε βίντεο:

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΙΡΙΔΑ #ΜΑΛΕΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lf1EQtA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη