Μανιάτης για φωτιά στη Βούλα: «Φταίει ένα πουλί, πήραν φωτιά τα φτερά του» (βίντεο)

Μανιάτης για φωτιά στη Βούλα: «Φταίει ένα πουλί, πήραν φωτιά τα φτερά του» (βίντεο)

Τα γέλια των δημοσιογράφων προκάλεσε η αιτία στην οποία απέδωσε το ξέσπασμα της φωτιάς στη Βούλα ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης.

Μιλώντας για την φωτιά που έκαψε την Άνω Γλυφάδα και την Βούλα, ο Κώστας Μανιάτης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τις πληροφορίες που θέλουν ως αφετηρία της έναν υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή.

Ο πρόεδρος των Εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ σημείωσε πως η εντολή για τον καθαρισμό των υποσταθμών προβλέπει να ολοκληρώνονται οι διαδικασίες μεταξύ της 1ης Μαΐου και τέλη Ιουνίου, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να έχουν ακόμη ξερόχορτα και άλλα εύφλεκτα υλικά.

Τόνισε, μάλιστα, πως αν η φωτιά της Βούλας όντως ξεκίνησε από τον υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ, οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα, δείχνοντας ως υπεύθυνο ένα πουλί, που πήρε φωτιά...

«Η φωτιά που δημιουργήθηκε και αν δημιουργήθηκε στον υποσταθμό εκεί, που ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα. Οι πληροφορίες λένε οτι υπήρχε ένα πουλί που αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, καθώς μετέφερε την φωτιά έξω από τον υποσταθμό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, πήραν φωτιά τα φτερά του και έπεσε έξω από τον χώρο».

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η αντίδραση των δημοσιογράφων και των υπόλοιπων προσκεκλημένων του πάνελ - με τον Κώστα Παπαχλιμίτζο να σημειώνει χιουμοριστικά «Να το πάμε φυλακή».

#ΦΩΤΙΑ #ΒΟΥΛΑ #ΔΕΔΔΗΕ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2fjmhMl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη