Γαμήλιο γλέντι με... καλεσμένο εξ ουρανού, απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία (βίντεο)

Γαμήλιο γλέντι με... καλεσμένο εξ ουρανού, απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία (βίντεο)

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε γαμήλιο γλέντι στην Τουρκία όπου ένας άνθρωπος -όχι από τους καλεσμένους του γάμου- ήρθε... ουρανοκατέβατος στο χώρο!

Νεόνυμφοι, συγγενείς και καλεσμένοι ενός γάμου που έγινε στην επαρχία Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, σίγουρα δεν περίμεναν να ζήσουν τέτοια... έκπληξη στο γλέντι.  

Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού, ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος από ψηλά και ένας άνθρωπος βρέθηκε να κρέμεται από την οροφή!

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας τον άντρα να προσπαθεί να κρατηθεί από κάτι που κρεμόταν, στην τρύπα που είχε ανοιχτεί στην οροφή.

Μετά το αρχικό σοκ, κάποιοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στον άνδρα πριν τελικά πέσει εκείνος πέσει από ύψος τεσσάρων μέτρων.

Ευτυχώς για εκείνον, πέφτοντας δεν τραυματίστηκε. 

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο συγκεκριμένος άνδρας εργαζόταν σε ένα κλωστοϋφαντουργείο που βρισκόταν ακριβώς επάνω από την αίθουσα όπου γινόταν η γαμήλια δεξίωση.

Πάτησε όμως πάνω σε ένα... ετοιμόρροπο κομμάτι γυψοσανίδας, με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει από το βάρος και ο ίδιος να βρεθεί να κρέμεται στο κενό.

{https://www.youtube.com/watch?v=556JI8RqT7Y&t=10s}

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΓΑΜΗΛΙΟ #ΓΛΕΝΤΙ #ΟΡΟΦΗ #ΠΑΡΤΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pFqJoVi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη