Αποθεώθηκε γιατί κατάφερε να «προστατέψει» τη συνοδό του στο πρώτο ραντεβού

Πηγή: pixabay

Μια γυναίκα περιγράφει πώς εξελίχθηκε το πρώτο ραντεβού της και την έκανε να νιώθει ασφαλής, ενώ δεν γνωρίζονταν καν μεταξύ τους πριν την πρώτη τους κοινή έξοδο. 

 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στο Reddit, ο χρήστης @GamerGurl3980 κατάφερε να κερδίσει πάνω από 17 χιλιάδες θετικές ψήφους, περιγράφοντας πώς εξελίχθηκε το ραντεβού σε ένα εστιατόριο. 

Ύστερα λοιπόν από 4-5 ώρες που πέρασε μαζί με τον άγνωστο «φίλο» της η @GamerGurl3980 χρειάστηκε να πάει τουαλέτα και να αφήσει το ποτό της «εκτεθειμένο». «Στην αρχή σκέφθηκα να το καλύψω με την υφασμάτινη χαρτοπετσέτα μου, αλλά προφανώς - αυτό δεν θα έκανε σταμάτα τον αν προσπαθούσε να με ναρκώσει», ανέφερε χαρατηριστηκά. 

Έτσι, η GamerGurl3980 παίρνει τη δύσκολη απόφαση να το κρατήσει καθώς θεωρείται η πιο ασφαλής επιλογή όταν είστε μαζί με έναν άγνωστο. Ωστόσο, μπορεί η ίδια να φοβόταν μην της ρίξει κάποια ναρκωτική ουσία στο ποτό της, ο παρτενέρ της φάνηκε «ιππότης» και την έκανε να νιώσει ασφαλής. 

«Όταν ο σερβιτόρος μας επέστρεψε κοντά μας, το ραντεβού μου είπε στον σερβιτόρο: "Γεια, είναι το πρώτο μας ραντεβού. Μπορείς να της πάρεις τα ποτά και να τα κρατήσεις ενώ πηγαίνει στην τουαλέτα και να τα φέρεις πίσω όταν επιστρέψει;»

Ενθουσιασμένη απάντησε: «ΠΟΤΕ δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο για μένα ή δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν άντρα να το κάνει αυτό με καμία γυναίκα πριν!».

Τα σχόλια κάτω από το Reddit έπεσαν «βροχή»:

"Λοιπόν, ως κάποιος που ναρκώθηκε κάνοντας ακριβώς αυτό, επικροτώ αυτόν τον άνθρωπο και εσάς!"

"Όχι, αυτό είναι πολύ στοχαστικό! Στην πραγματική ζωή πρωτόγνωρο, όχι στο ελάχιστο!"

 

#ΡΑΝΤΕΒΟΥ #ΠΟΤΟ #ΖΕΥΓΑΡΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pVD8axq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη