Τρόμος για γυναίκα στις ΗΠΑ: Η στιγμή που άνδρας τη σπρώχνει βίαια στις ράγες του μετρό (Βίντεο)

Τρόμος για γυναίκα στις ΗΠΑ: Η στιγμή που άνδρας τη σπρώχνει βίαια στις ράγες του μετρό (Βίντεο)

Στο καθηλωτικό βίντεο που κυκλοφόρησε καταγράφεται η τρομακτική στιγμή που ένας άνδρας ρίχνει βίαια μια 52χρονη γυναίκα στις γραμμές του μετρό στο Μπρονξ. 

Το βίντεο, το οποίο δόθηκε τη Δευτέρα από το ΑΤΝΥ, δείχνει την τυχαία επίθεση του υπόπτου στο θύμα στο σταθμό της Λεωφόρου Τζάκσον, περίπου στις 4:45 μ.m.

Ο άνδρας, φορώντας ένα ανάποδο καπέλο μπέιζμπολ και λευκή μπλούζα, πλησίασε τη γυναίκα από πίσω, την άρπαξε και με τα δύο χέρια και την πέταξε προς τις ράγες. Η γυναίκα χτύπησε το πεζοδρόμιο της πλατφόρμας πριν πέσει στο οδόστρωμα.

Οι παρευρισκόμενοι αμέσως έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα και να την απομακρύνουν από την πλατφόρμα, δήλωσε εκπρόσωπος του MTA. Ευτυχώς για όλους, κανένα τρένο δεν πλησίαζε όταν η γυναίκα βρισκόταν στις ράγες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λίνκολν σε σταθερή κατάσταση με κοψίματα στο κεφάλι και το χέρι.

Δείτε το καθηλωτικό βίντεο 

#ΗΠΑ #ΜΕΤΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aDxyIQ0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη