-->

Ο γιος του Μπάιντεν «ξαναχτυπά» με νέο σκάνδαλο και «βάζει φωτιά» στον Λευκό Οίκο, εμφανίζεται γυμνός και κρατώντας παράνομο όπλο

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπαίντεν αποδεικνύεται πραγματικός λάτρης του (παράνομου) όπλου όπως φαίνεται σε βίντεο που διέρρευσε. Ακόμα ένα σκάνδαλο με την εμπλοκή του.

Ο γυμνός Χάντερ κουνάει ένα (παράνομα αγορασμένο) πιστόλι και σημαδεύει προς την κάμερα, ενώ βρίσκεται με μία γυμνή γυναίκα σε πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου, σύμφωνα με το βίντεο που δόθηκε στην Post από τη μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo.

Το βίντεο εμφανίστηκε εν μέσω της έξαρσης των μαζικών πυροβολισμών που περιλάμβανε 11 περιστατικά το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τουλάχιστον 15 νεκρούς και 61 τραυματίες σε όλες τις ΗΠΑ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο πατέρας του και πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κάλεσε το Κογκρέσο να λάβει νέα μέτρα για τον έλεγχο των όπλων προκειμένου να αναχαιτίσει τη σφαγή, με τηλεοπτικό του διάγγελμα την περασμένη εβδομάδα.

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.), ανέφερε ότι «πριν προτείνει ή ψηφίσει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα έπρεπε να εφαρμόσει τους υπάρχοντες νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμη και αν αυτό το πρόσωπο είναι ο γιος του προέδρου.

{https://twitter.com/nypost/status/1533843604099190785}

Ο Hunter Biden κατέγραψε το βίντεο στις 17 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με το Radar Online, το οποίο αποκάλυψε την ύπαρξή του. Πέντε ημέρες νωρίτερα, αγόρασε ένα πιστόλι διαμετρήματος 38 χιλιοστών στο Ντέλαγουερ, ανέφερε πέρυσι το Politico.

Για να πραγματοποιήσει την αγορά, ο Χάντερ Μπάιντεν απάντησε «όχι» στην ερώτηση: «Είστε παράνομος χρήστης ή εθισμένος στη μαριχουάνα ή σε οποιοδήποτε κατασταλτικό, διεγερτικό, ναρκωτικό φάρμακο ή οποιαδήποτε άλλη ελεγχόμενη ουσία;», όπως ανέφερε το Politico πέρυσι.

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει αντιμετωπίσει εθισμό με ναρκωτικά και αλκοόλ και το δημοσίευμα του Radar περιλάμβανε μια φωτογραφία με κάτι που φαινόταν με ναρκωτικά και σύνεργα ναρκωτικών, σε ένα ζευγάρι πιάτα.

Ο Hunter Biden, του οποίου τα προβλήματα εθισμού και η απιστία οδήγησαν το 2017 στο διαζύγιό του με την Kathleen Buhle, είχε απολυθεί από την εφεδρεία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τρία χρόνια νωρίτερα μετά από θετικό έλεγχο κοκαΐνης.

#ΗΠΑ #ΤΖΟ_ΜΠΑΙΝΤΕΝ #ΛΕΥΚΟΣ_ΟΙΚΟΣ #ΟΠΛΟ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KiYuEBh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->