Ρόδος: Ελεύθερη η νύφη που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

Ρόδος: Ελεύθερη η νύφη που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

Στις 21 Οκτωβρίου 2022 θα οδηγηθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου η 42χρονη που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής σε χωριό της Ρόδου, γιατί παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά, με το αυτοκίνητο της, τη μητέρα του εν διαστάσει συζύγου της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η δράστιδα «επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε συγγενικό της πρόσωπο, που προσπαθούσε να εμποδίσει τη διαφυγή της, με αφορμή μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές».

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με την «Ροδιακή», συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της οδηγήθηκε το Σάββατο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη (αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα) και αφέθηκε ελεύθερη.

Παράλληλα ορίστηκε δικάσιμος για τις 21 Οκτωβρίου 2022.

#ΡΟΔΟΣ #ΕΛΑΣ #ΝΥΦΗ #ΠΕΘΕΡΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lbxjaNs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη