Το μεγάλο Σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Μέγα το σκάνδαλο των Τραπεζών στην Ελλάδα. Κύρια αιτία της οικονομικής καταστροφής της χώρας. Μέγα το σκάνδαλο της συγκάλυψης αυτού του ευρύτατου διατραπεζικού σκανδάλου με θύτες και θύματα επώνυμους και «ανώνυμους».

Μήτρα του σκανδάλου, μηνυματικά, η αρχαιότερη Τράπεζα που ξεκίνησε ως «Λαϊκός Συνεταιρισμός», δηλαδή η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Έστω μια από τις μήτρες του πολυπλόκαμου, πολυεπίπεδου και ατιμώρητου σκανδάλου των Ελληνικών Τραπεζών.

Η «μήτρα» που λέγεται «Σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας» έχει πολύ ιδιαί¬τερα χαρακτηριστικά, έντονα πολιτικά, έντονα δικαστικά, έντονα κοινωνικά και αυτά στοχεύει να αναδείξει αυτό το βιβλίο.

Επί 21 χρόνια σε αυτό το σκάνδαλο φορούσαν οι τοπικές πολιτικές-δικαστικές δυνάμεις μια ποικιλόμορφη κουκούλα.

Τελευταίες(και) νέες εξελίξεις:

1) κάθονται τον Απρίλιο με βήμα αργότερο και από χελώνας στο εδώλιο του Τριμ.Κακουργημάτων Λαμίας 21 άτομα της παλαιάς ηγεσίας της ΣΥΝ. Λαμίας. Κάποιοι ηγέτες έχουν πεθάνει...

2) ο κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Δημ. Μηλιάκος εξέδωσε προ δύο μηνών βιβλίο και καταγγέλλει τη λεηλασία των Τραπεζών και μέσω των Τραπεζών τόσο των δημο¬σίων ταμείων, όσο και χιλιάδων πολιτών.

Αναφέρεται σε μερικά ονόματα και ανάμεσα σε αυτά και ένα της ΣΥΝ. Λαμίας. Όμως έχει πεθάνει και ...άνθρωπος θανάτω δεδικαίωται!

3) Η γυναίκα, μέτοχος -μεριδιούχος και δανειολήπτης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Νατάσα Αλαμάνου είναι η πρωτομάρτυρας (μεταφορικά και κυριολεκτικά) της Συν. Λαμίας, δηλαδή ήταν και παραμένει η πρώτη που τόλμησε να πάει στα δικαστήρια, παρά τις παντοειδείς απειλές και κατάφερε και  διπλο-καταδίκασε την Τράπεζα για απίστευτη διαχειριστική

κομπίνα:

α. Της πήραν τα χρήματα από το λογαριασμό εν ψυχρώ και η Τράπεζα καταδικάστηκε στην επιστροφή των χρημάτων β. για συκοφαντική δυσφήμηση!

4) Το πρόσωπο που κατήγγειλε ως πρωταγωνιστή και καταδίκασε με αυτό το σκεπτικό είναι το ίδιο που αναφέρει 15 χρόνια ΜΕΤΑ ο Μηλιάκος!!!

Τα χρήματα που άρπαξαν τα άρπαξαν με εντολή του και βρέθηκαν στα χέρια μιας στενής, πολύς στενής του φίλης!!!

5) Μάρτυρες στη δίκη στην οποία παραπέμπονται μετά από...22 χρόνια είναι ο υπογρά¬φων την παρούσα έρευνα και πρόσωπα που επί 20 χρόνια κάνουν τρομερό αιματηρό- στην κυριολεξία- αγώνα καταγγέλλοντας παραδικαστική και παραπολιτική λειτουργία.

Είναι ο Γιώργης Μανδηλάς.

Επί 20 χρόνια του λένε, είτε ότι διαγράφηκαν οι μετοχές του, είτε ότι παραγράφηκε το δικαίωμά του να είναι ...μέτοχος, γιατί δεν τους έκανε αγωγή πριν την 1η Ιανουαρίου 2000.

Και τα δυο παντάπασιν αναπόδεικτα (το πρώτο) και ψευδή, αφού στο βιβλίο θα βρείτε αντίγραφο της αγωγής που κατατέθηκε τον Δεκέμβριο του 1999 και επι αυτής μάλιστα εκδόθηκε και δικαστική απόφαση το 2.000!

Τα ίδια ακριβώς επανέλαβαν σε δίκη στη Λαμία στις 10/2/22. Οτι δεν είχε υποβάλει αγωγή, γιαυτό δεν τον αναγνώρισαν ως μέτοχο. Στο δικαστήριο αυτό παρουσιάστηκε η αγωγή και οι δικαστές την ...κατάπιαν κρίνοντας ότι «νοικοκυραίοι» είναι στην πλευρά της Τράπεζας και ο Μανδηλάς αμάρτησε πέφτοντας θύματα κυκλωμάτων, τα οποία μετά την στάση αυτή της Τράπεζας-νοικοκύρη. Η αμαρτία του ήταν ότι στην απελπισία του, ευάλωτος και απελπισμένος, με μηδενική μόρφωση εξαπατήθηκε (με δικαστική απόφαση!!!) και πίστεψε ότι τα κυκλώματα ανακάλυψαν ότι οι μετοχές του ήταν πάντα ενεργές. Γεγονός είναι ότι αφού έκανε αγωγή, άρα -κατά το σκεπτικό της απόφασης 50/2014 Πρωτ. Λαμίας- οι μετοχές του ήταν ενεργές. Τα κυκλώματα του πούλησαν πλαστά έγγραφα, δήθεν του ΣΔΟΕ, που αναγνώριζαν ότι οι μετοχές ήταν ενεργές... Έχασε κι άλλα λεφτά στα κυκλώματα, τα οποία η Τράπεζα άφησε περιέργως ανενόχλητα...

Τόση αδιαντροπιά...

θύμα είναι ο Κώστας Δημητρακόπουλος.

Του πήραν το σπίτι το 2021, αφού το είχαν δεσμευμένο από το 1996.

Αλλά το... 2017 ο πραγματογνώμονας της Εισαγγελίας Λαμίας κ. Χαραλαμπίδης παρέ¬δωσε στην Εισαγγελία Λαμίας πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα και αρνείται να συνεργαστεί και χρωστάει στον κ. Δημητρακόπουλο κοντά 30.000 ευρώ χωρίς να χρωστάει εκείνος ούτε ευρώ στην Τράπεζα που του πήρε το σπίτι!!!

Τόση ξεδιαντροπιά στην αρπαγή του σπιτιού τέσσερα χρόνια ΜΕΤΑ αυτή την πραγματο¬γνωμοσύνη.

Θα δείτε στις σελίδες και το πόρισμα του πραγματογνώμονα!

6) Από τη δίκη όμως θα απουσιάζει από την ομάδα των μαρτύρων η πρωτομάρτυρας! Δηλαδή η Νατάσα Αλαμάνου.

Αυτή που άρχισε πρώτη τον αγώνα και τους έστειλε στη Δικαιοσύνη, στο ΣΔΟΕ και στην Τράπεζα Ελλάδας από το 1998. Θα δείτε αποδεικτικά έγγραφα. Όχι τυχαία.

Την απείλησαν τότε με εξόντωση.

Την παγίδευσαν, της έστησαν απίστευτες παραδικαστικές και παραΠΟΛΙΤΙΚΕΣ παγίδες, την εξόντωσαν ηθικά και ψυχολογικά. Την ώρα που πέθαινε το παιδί της στις τελευταίες ημέρες της κύησης -κατά τον 9ο μήνα εγκυμοσύνης- σε δικαστικά έγγραφα, υπογεγραμμέ¬να από γυναίκες αναφέρεται ότι είναι έγκυος ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ!!! Γυναίκες τα έγραψαν για γυναίκα!..

Την ώρα που ο Θόδωρος Πάγκαλος της έκανε σφοδρή ονομαστική επίθεση στη Βουλή αναφέροντας ότι διορίστηκε σε κορυφαία θέση του Υπουργείου Άμυνας (ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΕΑΒ) ως κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας δικαστές έγραφαν σε δικαστικά έγγραφα ότι εξαπάτησε δυο-τρεις λέγοντας ότι γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα, ενώ δεν γνωρίζει κανένα!!!

Θα δείτε και τα πρακτικά της βουλής και τους διορισμούς και θα κρίνετε αν στη Ζιμπά¬μπουε θα τολμούσαν να γράψουν τέτοια πράγματα σε δικαστικές αποφάσεις δικαστές.

Εκπληκτικό στην ωμότητα και στο «στήσιμο» είναι ένα γεγονός:

Σε έγγραφο του 2003 αναφέρονται γεγονότα. Το έγγραφο κατατέθηκε στο δικαστήριο.

Μετά δέκα(10) χρόνια δικαστική απόφαση γράφει ότι αυτό το έγγραφο δεν κατατέθηκε στο δικαστήριο και χρησιμοποιείται η δήθεν μη κατάθεσή του ως ...επιβαρυντικό νέο στοιχείο κατά της δύσμοιρης γυναίκας!!!

Τόσο ωμά και απροκάλυπτα!

Γιατί όλα αυτά και άλλα ίσως και χειρότερα που θα δείτε στις επόμενες σελίδες;

Ποιό το κίνητρο για τέτοια απροκάλυπτη παραδικαστική και παραπολιτική δράση εναντίον της;

Πρώτη αιτία συσπείρωσης εναντίον της η απόφασή της να στραφεί, σε πολύ νεαρή ηλικία, κατά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και να ταράξει το σύστημα εξουσίας της περιοχής...

Αυτή η αιτία θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί στην αρχή. Στη συνέχεια όχι. Γιατί οι απο¬καλύψεις της για την απίστευτη έκνομη οικονομική συμπεριφορά της Τράπεζας «έδεσαν» με τις απίστευτες αποκαλύψεις άλλων δυο «μαρτύρων-θυμάτων» της Τράπεζας. Των Γιώργη Μανδηλά και Κώστα Δημητρακόπουλου. Αιφνιδίασαν με τις αποκαλύψεις τους και έβγαλαν το σκάνδαλο στα Μέσα Ενημέρωσης.

Οι πρώτες αποκαλύψεις έγιναν σε έρευνα του Σπύρου Καρατζαφέρη στην τηλεόραση και τις επιβεβαίωνε με την απλή παρουσία του στην έρευνα ο τότε γενικός γραμματέας της Ένωσης Τραπεζών Χρήστος Γκόρτσος. Ακολούθησε ομοβροντία αποκαλύψεων και δικο¬γραφίες χιλιάδων σελίδων.

Η πολιτική εξουσία κινητοποιήθηκε. Και με κάθε τρόπο και επιρροή προσπάθησε να θά¬ψει ένα σκάνδαλο με θύματα χιλιάδες μεριδιούχους και δανειολήπτες.

ΣΤΟ στόχαστρο οι πρωτεργάτες των αποκαλύψεων. Και φυσικά η πρώτη, δηλαδή η Να-τάσα Αλαμάνου.

Τα κατάφερε εν πολλοίς η εξουσία. Αυτό δείχνει το γεγονός ότι εδώλιο για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο έχουμε μετά 22 χρόνια από την πρώτη δίωξη, η οποία είχε την ίδια βάση (και την παρέγραψαν...) με τις σημερινές !

Η πρωτομάρτυρας του σκανδάλου Νατάσα Αλαμάνου έχασε το παιδί της, την κανονική ζωή της με πρόσχημα ότι έχασε μια δίκη 15 χιλιάδων ευρώ από πρώην συνεταίρο της και αυτό το έκαναν κακούργημα με απίστευτες δικαστικές «θεωρίες» και αποφάσεις!..

Διότι στην πορεία είχε την ατυχία να ....δικαιωθεί με τον συζυγό της Νίκο Αδάμ, κι αυτός παλαιότερο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Η δικαίωση αφορούσε ένα ποσό μισού εκατομμυρίου ευρώ. Το κέρδισε η πλευρά των Αλαμάνου και Αδάμ, αλλά το έχασε η πλευρά που ισχυρίσθηκε ότι είχε διαθήκη να το διεκδικήσει και είχε και δικαστικές δικαιώσεις για την διεκδίκηση από μια πολύ γνωστή δικαστικό λειτουργό στην περιοχή. Την Αντζελίτα Παπαβασιλείου. Πολλά τα λεφτά για την υπόθεση που ήταν απαλλοτρίωση για την εθνική οδό. Πολύ ισχυρή και η άλλη πλευρά αφού συνήγορός της ήταν ο πρώην δικηγόρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και μετέπειτα Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και νυν Δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραϊσκος.

Κι όμως έχασε. Γιατί η ισχυρή διεκδίκηση στηρίχθηκε σε ένα τοπογραφικό στο οποίο κατά λάθος (...) το οικόπεδο είχε μετακινηθεί σε άλλο σημείο. Η γη μεν κινείται, αλλά τα οικόπεδα δεν μετακινούνται.

Και αυτή η «λεπτομέρεια» ήταν αρκετή να συντρίψει μετά την τράπεζα και τους διεκδικη¬τές η πλευρά των Αλαμάνου-Αδάμ.

Αυτή η δεύτερη νίκη είναι -σύμφωνα με το συμπέρασμα της ερευνά μας- η δεύτερη αιτία για την οποία η Αλαμάνου κυνηγήθηκε και την κυνηγούν και σήμερα ανελέητα. Διότι εξακολουθούσε να μάχεται και δεν δίστασε μαζί με τον συζυγό της Νίκο Αδάμ να μηνύσει την εν λόγω γνωστή στην περιοχή δικαστίνα και να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, ο οποίος την παρέσυρε άσχημα.

Η δικαστίνα δικαιώθηκε από τους συναδέλφους της με ψήφους 3-2 και ύστερα με την σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων της δίκασε ως δικαιωμένη τους διώκτες της!!!

Και με την κρίσιμη ψήφο της με 3-2 δεν έδωσαν δικαίωμα εξαγοράς μιας ποινής 5 χρόνων(ϋ!) για ιδιωτική διαφορά που κατέληξε σε καθαρό ποσό 15 χιλιάδων ευρώ.Ούτε πουρμπουάρ σε καφετέρια για τους δικαιωμένους των θαλασσοδανείων και του Χρηματι¬στηρίου! Κακούργημα!!!

Για να το ενισχύσουν γράφουν στα δικόγραφα για 30-35 μηνυτές ζημιωμένους από το ζεύγος. Και οι μηνυτές ήταν τρεις, από τους οποίους οι δύο έχασαν και εξαφανίστηκαν και έμεινε μόνο ο ένας των 15 χιλιάδων ευρώ!!!

Έγραψαν ότι δεν ήταν πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και το υποστήριζε για να εξαπατήσει αυτούς τους δήθεν μηνυτές...

Ποιά δεν ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας;

Αυτή για την οποία ο Θόδωρος Πάγκαλος εισερχόμενος -κατά την γνώμη μας- στη σφαί¬ρα του #ΜΕ ΤΟΟ# για να την τσακίσει πολιτικά της επιτέθηκε στη Βουλή υποστηρίζοντας ότι είναι στελεχάρα της Νέας Δημοκρατίας και διορίστηκε σε κορυφαίες θέσεις. Και έψαχνε στη Βουλή με δεδομένο ότι ήταν στο «πάνω ράφι» των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και «τα θέλγητρά της»!!!

Αποκαλύπτουμε σε αυτό το βιβλίο την υποκρισία και την προσχηματική απόδοση δικαιο¬σύνης σε μια περιοχή με ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο γιατί είναι ο τόπος πολιτικής εξουσίας με την οικογένεια Σταϊκούρα, αλλά και τόπος καταγωγής τραπεζιτικών στελεχών, όπως οι Στουρνάρας, Προβόπουλος και τόπος στην οποία ένας εκ των δικηγόρων της αμαρτωλής Συν. Τράπεζας Λαμίας είπε στους δικαστές:

«Μη σας διαφεύγει της προσοχής ότι όσοι υπηρετούν στη Λαμία εξελίσσονται στον Άρειο Πάγο»! Ο εστί μεθερμηνευόμενον: προσέξετε τις αποφάσεις σας!

Έτσι περιμέναμε να εξελιχθεί και η δικαστική λειτουργός Ατζελίτα Παπαβασιλείου αφού μετά τις σε βάρος της μηνύσεις του ζεύγους δικαιώθηκε.

Και όμως... Παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα μετά από ένα βαρύτατο (και) σε βάρος της κείμενο που κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο οι Αλαμάνου και Αδάμ και ο Άρειος Πάγος συνέβαλε τα μέγιστα στο να πάρει τα χρήματα το ζεύγος...

Η δικαστής αυτή είχε γίνει γνωστή και από συζητήσεις να εξαιρεθεί και σε άλλες σημαντι¬κές δίκες.

Στη δίκη Κορκονέα παράπονα είχε η πλευρά του θύματος, δηλ. του Αλέξανδρου

Γρηγορόπουλου.

Και στη δίκη του Μίκη Θεοδωράκη, τα παράπονα είχε η πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη.

Στην υπόθεση των Αλαμάνου-Αδάμ εμφανίστηκε μια διαθήκη του πατέρα Αδάμ και σε αυτή στηρίχθηκαν (κατά...λάθος!) αξιώσεις για μισό εκατομμύριο ευρώ.

Οι Αδάμ και Αλαμάνου κατήγγειλαν ως πλαστή τη διαθήκη και ως ύποπτο τον επισυμβά-ντα σχεδόν αμέσως μετά την διαθήκη θάνατο του ηλικιωμένου με σοβαρότατα προβλήματα υγείας διαθέτη.

Η πλευρά των Αλαμάνου-Αδάμ κερδίζουν και παίρνουν τα χρήματα, κάπου μισό εκατομ¬μύριο ευρώ.

Η διαθήκη μένει στον αέρα με εκατέρωθεν πραγματογνωμοσύνες για πλαστότητα και μη πλαστότητα!

Στα δικαστήρια Λαμίας το ζεύγος Αδάμ-Αλαμάνου συγκρούεται με την πλευρά που υπερασπίζεται ο κ. Καραϊσκος και το ζεύγος θεωρεί ότι η στάση της δικαστίνας Ατζελίτας Παπαβασιλείου είναι μεροληπτική και άδικη εναντίον τους. Την μηνύουν το 2013.

Η σχέση τους εξελίσσεται σε...ολέθρια σχέση!

Προσέξετε ημερομηνίες:

Η εν λόγω δικαστίνα ανεβαίνει το 2017 σε έδρα δικαστηρίου(Λάρισα) να δικάσει το ζεύγος που την είχε μηνύσει το 2013!

Στη βάση της υπόθεσης η αμφισβήτηση της πολιτικής ταυτότητας του ζεύγους. Και έγγραφα που είχαν εμφανιστεί πριν 10 χρόνια να παρουσιάζονται σαν ...καινούργια!

Το ποσό που τελικά διεκδικήθηκε και επιδικάστηκε ήταν 15 χιλιάδες ευρώ κάποιου ιδιώτη.

Το παράδοξο: Σε αυτό το ποσό του αστικού μέρους προστέθηκαν στο ποινικό και άλλα ποσά, ώστε έφτασαν τις 60-80 χιλιάδες ευρώ. Στο τέλος των δικών όμως ούτε αποδείχθηκε, ούτε ζητήθηκε ούτε διεκδικήθηκε δικαστικά έστω και ένα ευρώ πέρα από τα επιδικασθέντα 15 χιλιάρικα. Προφανώς διότι ήταν υποθετικά και ποτέ δεν είχαν καταβληθεί προς την Αλαμάνου.

Αυτό το ποσό το έκαναν ...κακούργημα στο δικαστήριο και καταδίκασαν το ζεύγος Αδάμ σε κάθειρξη 5 ετών. Με ψήφους 3-2 το δικαστήριο αποφάσισε να μην μετατρέπεται η ποινή και να οδηγηθεί στη φυλακή το ζεύγος. Η κρίσιμη 3η ψήφος, σωστά μαντέψατε, ήταν της κ. Α. Παπαβασιλείου.

Η δίκη έγινε στις 20 Μαρτίου 2017.

Διακόπτεται και συνεχίζεται στις 7 Απριλίου 2017.

Το ζεύγος μίλησε για αυτοεξαίρεση της κ. Α. Παπαβασιλείου, επειδή της είχαν κάνει μήνυ¬ση από το 2013 και αυτή εκκρεμούσε επί τέσσερα χρόνια!!!

Παρουσιάζουν βεβαίωση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Λαμίας με ημερομηνία την ίδια ημέρα της δίκης. Δηλαδή 20 Μαρτίου 2017.

Η βεβαίωση στάλθηκε από την Εισαγγελία Λαμίας στο δικαστήριο που δίκαζε, δηλαδή στο Εφετείο Λάρισας.

Η δίκη διακόπηκε.

Επαναλήφθηκε με την ΙΔΙΑ σύνθεση στις 7 Απριλίου 2017, αργά το μεσημέρι.

Και εκείνη την ημέρα ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λαμίας κ. Θεολογίτης, τώρα Αντεισαγγελέας Εφετών Λαμίας βεβαίωνε ότι η μήνυση εκκρεμούσε!

Και ω του θαύματος!

Την ίδια ακριβώς ημέρα η εισαγγελέας Λαμίας Καραγεώργου εμφανίστηκε ως από μηχανής Θεός να θέτει στο αρχείο τη μήνυση του ζεύγους κατά της κ. Παπαβασιλείου που εκκρεμούσε από το 2013!!!

Έτσι η κ. Παπαβασιλείου δεν εξαιρείται και παραμένει και δίνει την κρίσιμη ψήφο κατά του ζεύγους που την είχε μηνύσει!

Είναι η ίδια κυρία Παπαβασιλείου που πρωταγωνιστεί σε συζητήσεις εξαίρεσής της για τις πολύκροτες υποθέσεις Κορκονέα-Γρηγορόπουλου, καθώς πήρε σαφή ευνοϊκή θέση για τον Κορκονέα και τον συγκατηγορούμενο Σαραλιώτη. Δικηγόρος στην υπόθεση αυτή στην πλευρά των κατηγορουμένων ο κ. Κ...!

Ίδια συζήτηση και στην πολύκροτη δίκη του Μίκη Θεοδωράκη στη Λαμία για την πρόεδρο Παπαβασιλείου. Την πλευρά του Δήμου στηρίζει ο κ. Κ...

Το ζεύγος Αδάμ είχε μηνύσει και τον κ. Κ.... στην υπόθεση στην οποία μήνυσε την δικαστίνα Παπαβασιλείου.

Το ζεύγος παρουσιάζει δυο μαρτυρικές καταθέσεις που γράφει η Πταισματοδίκης Λαμίας και είναι πανομοιότυπες. Θα τις δείτε στις σελίδες αυτού του βιβλίου.

Ο μηνυθείς κ. Κ.... προφανώς απηλλάγη για όλα. Έτσι εμφανίζεται στην υπόθεση αυτή ως ...μάρτυρας υπέρ της επίσης μηνυθείσας δικαστικής λειτουργού κ. Παπαβασιλείου. Και καταθέτει στην ίδια πταισματοδίκη.

Η γραμματοσειρά και τα τυπογραφικά στοιχεία της κατάθεσης τελείως διαφορετικά από τις άλλες δύο καταθέσεις. Τυχαία.

Όμως στα εισαγωγικά στοιχεία της κατάθεσης ο κ. Κ... εμφανίζεται ως ...γένους θηλυκού!!!

Τυχαία; Έτσι θα είναι, αν έτσι νομίζετε!

Η κ. Παπαβασιλείου δικαιώνεται και το ζεύγος συντρίβεται. Κάνει μια βαρύτατη καταγγελία στον Αρειο Πάγο μετά όλα αυτά. Και στον Υπουργό Δικαιοσύνης. Με ονόματα και σκληρότατους χαρακτηρισμούς και βαρύτατες κατηγορίες.

Και η δικαιωμένη κ. Παπαβασιλείου λίγο καιρό μετά παραιτείται από το δικαστικό σώμα, χωρίς να υποβάλλει όχι μήνυση, αλλά ούτε μια τόση δα αγωγή κατά του ζεύγους για τις βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της. Τυχαία;

Έτσι θα είναι, αν έτσι θα νομίζετε!

Το βιβλίο αυτό μοιάζει με εκείνο που εκδώσαμε για μηνυματικούς λόγους με τα στοιχεία της δημοσιογραφικής έρευνας για το μέγα σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού. Η Δικαιοσύνη εκεί αποδόθηκε, αλλά αργά. Και βεβαιώθηκε μεν το σκάνδαλο, ξεγλίστρησαν δε οι επώνυμοι εμπλεκόμενοι της πολιτικής εξουσίας.

Η Λαμία είναι «πιλότος» και μήτρα των τραπεζικών σκανδάλων. Το σκάνδαλο και εδώ βεβαιώθηκε, αλλά οι κυρίως ένοχοι ξεγλιστρούν.

Και αυτό το βιβλίο στόχο έχει να καταδείξει ότι η Ελληνική πολιτική σκηνή και η Ελληνική Δικαιοσύνη σε ορισμένα σημεία τους μοιάζουν με το «αρχιπέλαγος Γκουλάγκ» και για ορι¬σμένους πολίτες είναι άδικη λαιμητόμος.

Το ζεύγος Αλαμάνου-Αδάμ έχασαν το παιδί τους με δραματικό τρόπο. Χάνουν επί χρόνια την κανονική ζωής τους. Η δίκη στη Λαμία χωρίς την ακώλυτη από προσχήματα παρουσία τους είναι άδικη.

Αυτό αποδεικνύεται από τη δημοσιογραφική μας έρευνα. Αυτή περιλαμβάνει βεβαιώ¬σεις επωνύμων για το πόσο σημαντικό πολιτικό και κοινωνικό στέλεχος είναι η εξοντωθείσα Αλαμάνου.

Περιλαμβάνει ντοκουμέντα από μια υπόθεση αυτού του βρόμικου γκουλάγκ και ελπίζουμε ότι με άλλο βιβλίο θα αποδείξουμε ότι οι υποθέσεις και τα θύματα στο γκουλάγκ είναι πολλά και σε διαφορετικές περιοχές.

Στόχο έχει να ξυπνήσουν οι έντιμοι εντός εκτός πολιτικής, Δικαιοσύνης, κοινωνίας και να σπάσει η αδιαφορία για χαμένες ζωές και περιουσίες.

Είχαμε αλληλογραφία με την κ. Αλαμάνου και την δημοσιεύουμε διατηρώντας τον δικό της εκφραστικό τρόπο χωρίς παρεμβάσεις. Και δημοσιεύουμε στη συνέχεια τα έγγραφα για όποιον θέλει να καταλάβει.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη