Βέροια: «Τρελό» πριμ λίγο πριν τη σέντρα με τη Λαμία

Η Βέροια παίζει τους κόπους μίας σεζόν σε ένα ματς και η διοίκησή της προσπάθησε να «ντοπάρει» τους παίκτες.

Για το μεγάλο μεταξύ τους ματς προετοιμάζονται Βέροια και Λαμία (20:00, Cosmote Sport 2HD). Με αυτό θα κλείσει η τελευταία εκκρεμότητα της Super League 1 για την επόμενη σεζόν.

Με το 1-2 του πρώτου αγώνα οι Φθιώτες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Σε ένα ματς που ο αντίπαλός τους ήταν αισθητά καλύτερος, βρήκαν τρεις φάσεις και τις δύο τις έκαναν γκολ. Εκμεταλλεύτηκαν την ικανότητά τους στα στημένα και μία αντεπίθεση.

Δεδομένου ότι τα εκτός έδρας γκολ μετρούν, είναι πολύ δύσκολο για τη Βέροια να ανατρέψει την κατάσταση. Όσο ανώτερη και εάν παρουσιάστηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Ωστόσο, απομένει μία τελευταία ζαριά. Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του θα παίξουν τα ρέστα τους. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα δια στόματος των ανθρώπων της διοίκησης έγινε και μία προσπάθεια αναπτέρωσης του ηθικού των παικτών.

«Παίξτε όπως στο πρώτο ματς και θα τα καταφέρουμε», ήταν μία από τις ατάκες που ειπώθηκαν. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν πως τους περιμένει και ένα πολύ μεγάλο πριμ σε περίπτωση που έρθει η άνοδος.

Η Βέροια θα πάρει ένα πολύ καλό τηλεοπτικό της συμβόλαιο, τα έσοδά της θα εκτοξευτούν συγκριτικά με τα υπάρχοντα και γι’ αυτό η διοίκηση ξεκαθάρισε πως είναι διατεθειμένη να δώσει 200.000 ευρώ ως πριμ ανόδου!

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη