Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ώρα... επιστροφής στους τίτλους για τους Πειραιώτες

eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League και θέλει νίκη για να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια και το πρώτο του double μετά το 1997.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται για 8η φορά τη σεζόν 2021-2022. Μέχρι στιγμής στις 7 προηγούμενες έχουν απόλυτο κυρίαρχο τους Πειραιώτες, καθώς έχουν επικρατήσει στις 6 από τις 7 αναμετρήσεις.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα πρωταθλήματα έπειτα από το 2016. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να κάνουν τη… ζημιά, πραγματοποιώντας το 2-1 στις νίκες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιώργος Βόβορας δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, με το απουσιολόγιο των δυο ομάδων να είναι «λευκό». Από πλευράς γηπεδούχων, ο Λιβιό Ζαν Σαρλ τίθεται κανονικά στη διάθεση της ομάδας.

Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΜΠΑΣΚΕΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kvpcyCf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη