Μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό μέσω ΑΣΕΠ: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις

Μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό μέσω ΑΣΕΠ: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις

Μέχρι αύριο, Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους.

 

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν, με απευθείας κατάταξη, μέσω του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν κυρίως σε υγειονομικό προσωπικό.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει μην έχουν υπερβεί το 38ο έτος της ηλικίας τους, όριο το οποίο θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού (ήτοι να είναι γεννηθέντες από 01-01-1984 και μεταγενέστερα) καθώς και να κατέχουν μία ακόμα σειρά από ακαδημαϊκά και όχι μόνο κριτήρια.

  • Στην πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ ζητούνται 15 Υπαξιωματικοί, κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ, με ειδικότητα Νοσηλευτή, Βοηθού Ακτινολογικού Εργαστηρίου και Βοηθού Μικροβιολογικού Εργαστηρίου.
  • Στη δεύτερη προκήρυξη του ΑΣΕΠ, ζητούνται 10 Αξιωματικοί, ιδιώτες Ιατροί, με τις ακόλουθες ιατρικές ειδικότητες:

Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος
Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής
Εσωτερικής Παθολογίας
Χειρουργικής
Καρδιολογίας
Αναισθησιολογίας
Παθολογικής Ανατομικής

 

#ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΑΣΕΠ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ_ΣΩΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uiLYmoX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη