Εκτροχιάστηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Δράμα για Θεσσαλονίκη

Εκτροχιάστηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Δράμα για Θεσσαλονίκη

Επιβατικό τρένο εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί έξω από τη Λευκοθέα, πριν από τη Νεα Ζίχνη στις Σέρρες. Η αμαξοστοιχία 1.631 εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο προϊστάμενος Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Τούρτας «εκτροχιάστηκε το πρώτο φορείο, οι δύο πρώτοι τροχοί, ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και οι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στη Νέα Ζίχνη και στις Σέρρες».

Η κυκλοφορία στη γραμμή δεν έχει αποκατασταθεί. «Έχει πάει στο σημείο αμαξοστοιχία βοηθείας προκειμένου να αποκαταστήσει το τρένο επί της γραμμής», σημείωσε ο κ. Τούρτας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο δεν χρειάστηκε απεγκλωβισμός αλλά συνδρομή για τη μεταφορά καθώς η περιοχή ήταν σχετικά δύσβατη.

#ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ #ΤΡΕΝΟ #ΣΕΡΡΕΣ #ΝΕΑ_ΖΙΧΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/JKXdasw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη