Ψηφοφόρος της ΝΔ στη Σύμη «αιφνιδιάζει» τον Τσίπρα: «Αν συνεχίσει αυτό το βιολί ο Μητσοτάκης, θα χάσει τις εκλογές» (βίντεο)

Ψηφοφόρος της ΝΔ στη Σύμη «αιφνιδιάζει» τον Τσίπρα: «Αν συνεχίσει αυτό το βιολί ο Μητσοτάκης, θα χάσει τις εκλογές» (βίντεο)

Συζήτηση με έναν... απογοητευμένο ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στη Σύμη.

«Πες στον Μητσοτάκη πως αν συνεχίσει αυτό το βιολί, θα τις χάσει τις εκλογές, το λέω εγώ που είμαι ΝΔ», είπε ο συγκεκριμένος άνδρας, όπως ακούγεται στο βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Instagram.

Μάλιστα, στη χαλαρή κουβέντα που είχε μαζί του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ο άνδρας λέει ακόμη: «Είσαι συμπαθητικός άνθρωπος, μ' αρέσεις».

Με την ατάκα αυτή, όλοι όσοι ήταν μπροστά στο σκηνικό ξέσπασαν σε γέλια...

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση το μεσημέρι με τον δήμαρχο του νησιού κ. Παπακαλοδούκα για να ενημερωθεί αναλυτικά αναφορικά με τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σύμη.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ #ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ #ΣΥΜΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GFEpzfm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη