Τέσσερις γυναίκες ανακοίνωσε για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

eurokinissi

Τέσσερις γυναίκες που συμμετέχουν ή συμμετείχαν μέχρι πρόσφατα στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές με τέσσερις γυναίκες που συμμετέχουν ή συμμετείχαν μέχρι πρόσφατα στο κυβερνητικό του σχήμα.

Πρόκειται για την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, που θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α' Πειραιά. Την υφυπουργό για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, υποψήφια στη Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη στην Ανατολική Αττική και τη δικηγόρο, πρώην γγ αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ #ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ #ΣΟΦΙΑ_ΖΑΧΑΡΑΚΗ #ΔΟΜΝΑ_ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ #ΜΑΡΙΑ_ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ #ΣΟΦΙΑ_ΝΙΚΟΛΑΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8hFxPEZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη