Εκτέλεση στον Γέρακα: Είκοσι σφαίρες βρήκαν τον Γ. Μητσό, λιγότερο από ένα λεπτό κράτησε η καταδρομική επιχείρηση

Εκτέλεση στον Γέρακα: Είκοσι σφαίρες βρήκαν τον Γ. Μητσό, λιγότερο από ένα λεπτό κράτησε η καταδρομική επιχείρηση

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αστυνομικοί προκειμένου να εξιχνιάσουν τη εν ψυχρώ δολοφονία του 38χρονου Γιώργου Μητσού ο οποίος εκτελέστηκε το περασμένο Σάββατο έξω από το βενζινάδικό του στο Γέρακα.

Οι έμπειροι σε τέτοιες υποθέσεις αστυνομικοί που ασχολούνται με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 38χρονου βλέπουν συμβόλαιο θανάτου πίσω από το άγριο φονικό το οποίο εκτελέστηκε ξεκάθαρα από «επαγγελματίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου και μάλιστα μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών διήρκησε κάτι λιγότερο από ένα λεπτό. Συγκεκριμένα οι δράστες χρειάστηκαν σχεδόν 50 δευτερόλεπτα για να γαζώσουν τον 38χρονο πρατηριούχο, πυροβολώντας τον πάνω από 40 φορές, Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 38χρονο, 20 σφαίρες δύο καλάσνικοφ πέτυχαν το θύμα σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά και στο κεφάλι.

Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο τουλάχιστον πέντε από αυτούς έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας να κινούνται στην Αττική οδό, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση και αφού εγκατέλειψαν και έκαψαν το όχημα τους στην Παλλήνη.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014, το θύμα είχε κατηγορηθεί ως μέλος της ομάδας εκβιαστών του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστού με τα προσωνύμια «Σαμπρέλας», «Καράφλας» ή «Νταίζη», που δολοφονήθηκε, το 2018 στο Παλαιό Φάληρο.

Πλέον, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ελπίζουν ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η «σάρωση» των επικοινωνιών στην περιοχή τα χρονικά διαστήματα, πριν και μετά την εκτέλεση θα «δώσουν» σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στη συνέχεια των ερευνών.

#ΕΚΤΕΛΕΣΗ #ΓΕΡΑΚΑΣ #ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ_ΘΑΝΑΤΟΥ #38χρονος #ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ihVN4ef
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη