-->

Παιδί του Έλον Μασκ έκανε αίτημα αλλαγής φύλου, «δε θέλω καμία σχέση με τον πατέρα μου»

Παιδί του Έλον Μασκ έκανε αίτημα αλλαγής φύλου, «δε θέλω καμία σχέση με τον πατέρα μου»

Το 18χρονο παιδί του Έλον Μασκ κατέθεσε αίτηση για να αλλάξει νόμιμα το φύλο του και το επώνυμο του ενώ διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι δηλώνει ότι πλέον δεν επιθυμεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον πατέρα του.

Πιο αναλυτικά, η transgender λεγόταν Xavier Musk και κατέθεσε τα δικαστικά έγγραφα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, ζητώντας αλλαγή ονόματος.

Σύμφωνα με το TMZ, το πλήρες όνομά της κόρης του Έλον Μασκ θα είναι πλέον Vivian Jenna Wilson, παίρνοντας το επώνυμο της μητέρας της, ενώ «θέλει να αναγνωριστεί ως γυναίκα».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 18χρονη κόρη του Έλον Μασκ εξήγησε ότι θέλει να πάρει το επώνυμο της μητέρας της για να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα της.

Όμως, δεν έχει γίνει γνωστό εάν λαμβάνει οικονομική υποστήριξη από τον πατέρα της (με περιουσία ύψους 213 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο).

Ο Έλον Μασκ ήταν παντρεμένος με την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, από το 2000 έως το 2008. Εκείνη γέννησε έναν γιο, τον Νεβάδα, το 2002, ο οποίος πέθανε μετά από 10 ημέρες από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Στη συνέχεια απέκτησε τα δίδυμα αγόρια -τον Ξαβιέ και τον Γκρίφιν- και τα τρίδυμα αγόρια: Ντάμιαν, Κάι και Σάξον, σήμερα 16 ετών.

#ΕΛΟΝ_ΜΑΣΚ #ΑΛΛΑΓΗ_ΦΥΛΟΥ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΗΠΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/E827bIY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->