Ρόδος: Σοβαρό τροχαίο έξω από ξενοδοχείο με τραυματία, διαλύθηκε το ΙΧ

Ρόδος: Σοβαρό τροχαίο έξω από ξενοδοχείο με τραυματία, διαλύθηκε το ΙΧ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το Ξενοδοχείο Καλυψώ στη Ρόδο με έναν τραυματία.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από μεγάλο ξενοδοχείο και η Ρόδος ξύπνησε μουδιασμένη από τις εικόνες που το συνοδεύουν. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά δύο άτομα, με το ένα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

Λίγο πριν τις 05:00, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο, επί της Ρόδου – Φαληρακίου κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Η μηχανή του οχήματος «ξεριζώθηκε», ενώ το σασί του τσακίστηκε στα δύο. Μέσα από τα συντρίμμια του οχήματος όμως, σαν από θαύμα βγήκαν ζωντανοί οδηγός και συνοδηγός.

Ο δεύτερος έφερε κάταγμα στο χέρι του και ελαφρά τραύματα και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου με το ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου που έφθασε στο σημείο, έκλεισε για αρκετή ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος από τα λάδια και τα κομμάτια από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποτυπώνεται στις φωτογραφίες του protiekdosi.news, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

trox1

trox2

trox3

trox 4

#ΡΟΔΟΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΔΙΑΛΥΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OAw0Qc9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη