Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4»  του τουρνουά τένις της κατηγορίας ATP 250 που διεξάγεται στη Μαγιόρκα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε σήμερα, Πέμπτη (23/6), τον Αμερικανό Μάρκος Χιρόν, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του «Mallorca Championships», και πήρε τη νίκη με 7-6(5), 4-6, 6-3, και μαζί το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά, ύστερα από αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 34 λεπτά.

Τσιτσιπάς και Χιρόν «έσπασαν» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου τους στο πρώτο σετ (με το δεύτερό του break ο Έλληνας πρωταθλητής προηγήθηκε 6-5, αλλά ο Αμερικανός απάντησε άμεσα), με αποτέλεσμα να λύσουν τις... διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Χιρόν βρέθηκε μπροστά με 5-4, αλλά ο Τσιτσιπάς έκανε το 5-5 με άσο και στη συνέχεια πήρε το σετ με 7-5, ύστερα από μια ώρα και τέσσερα λεπτά.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 4-4. Στη συνέχεια, όμως, ο Χιρόν έκανε break και προηγήθηκε 5-4, ενώ στο αμέσως επόμενο γκέιμ κράτησε το σερβίς του και πήρε το σετ με 6-4, ύστερα από «μάχη» 45 λεπτών.

Στο τρίτο σετ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Χιρόν και να προηγηθεί 5-3, ενώ στο αμέσως επόμενο γκέιμ δεν επέτρεψε στον Αμερικανό να «απαντήσει» με break και πήρε το σετ και τη νίκη-πρόκριση στους «4».

Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «4» του τουρνουά της Μαγιόρκα είναι ο Μπενζαμέν Μπονζί. Ο 26χρονος Γάλλος, ο οποίος είναι Νο 56 στον κόσμο, νίκησε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ με 6-3, 6-4.

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ #ΤΕΝΙΣΤΑΣ #ΜΑΓΙΟΡΚΑ #ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/h2QHAu5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη