Μάλια Κρήτης: Φωτογραφίες «καίνε» τον πατέρα της Βρετανίδας τουρίστριας, τη θώπευε σε μπαρ πριν από τον καταγγελλόμενο βιασμό

Μάλια Κρήτης: Φωτογραφίες «καίνε» τον πατέρα της Βρετανίδας τουρίστριας, τη θώπευε σε μπαρ πριν από τον καταγγελλόμενο βιασμό

Φωτογραφικά καρέ (από βίντεο κάμερας ασφαλείας), που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως εκθέτουν πατέρα και κόρη για τον (καταγγελλόμενο) βιασμό στα Μάλια της Κρήτης.

Φωτογραφίες με τον πατέρα να ερωτοτροπεί με την κόρη του μέσα σε μπαρ στα Μάλια έδωσε στη δημοσιότητα γνωστή βρετανική εφημερίδα.

Ο Βρετανός πατέρας, 62 ετών, και η κόρη του, 33 ετών, φαίνεται πως πέρασαν μαζί μια... μεθυσμένη νύχτα σε μπαρ της Κρήτης, λίγες ώρες πριν συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως ύποπτος για το βιασμό της.

Η ΕΛΑΣ φέρεται να έχει στοιχεία από κάμερες ασφαλείας, που είναι σε επίγνωση της Daily Mail, και δείχνουν μια «σεξουαλική δραστηριότητα» σε μπαρ της Κρήτης με τον Βρετανό ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την ίδια του την κόρη στο ελληνικό νησί

Το ζευγάρι φαίνεται στα πλάνα να απολαμβάνει την έξοδό του σε ένα μπαρ πριν από την καταγγελλόμενη επίθεση σε ένα αδιέξοδο σοκάκι.

Ο πατέρας και η κόρη δεν μπορούν να κατονομαστούν για νομικούς λόγους, αλλά εκείνος αρνείται τις κατηγορίες και εκείνη μένει στο ελληνικό νησί για να τον στηρίξει, ενώ επιμένει ότι είναι 100% αθώος, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή». Χαρακτηριστικά γράφει «τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πατέρα και της κόρης από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί».

Επιμένει στην αθωότητα του πατέρα της

Η κόρη, η οποία επιμένει για την αθωότητα του πατέρα της, είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι μόλις συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, θα αποδεικνύεται ότι ο πατέρας της «ήταν στο ξενοδοχείο» όταν δέχτηκε την επίθεση.

Παράλληλα σημειώνει ότι «απολύτως σίγουρη» ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο 62χρονος πατέρας της, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη από τις ελληνικές Αρχές.

Η 33χρονη μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail και κατηγόρησε τις ελληνικές Αρχές ότι ο «πραγματικός» βιαστής της κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος.

 

#ΒΙΑΣΜΟΣ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ #ΜΑΛΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΜΠΑΡ #ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MNCXPQO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη