Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων παρουσιάζουν το Παιδικό Μιούζικαλ «Το πιο όμορφο Ταξίδι!»


Με μεγάλη χαρά, ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και φυσικά τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας, σας παρουσιάζουν το Παιδικό Μιούζικαλ «Το πιο όμορφο Ταξίδι!», από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων, σε στίχους  κείμενα  και σύνθεση τραγουδιών της Αλεξάνδρας Μέριανου.

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία και δουλειά από όλο το δυναμικό των ΚΔΑΠ και κυρίως από τα παιδιά μας, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε μία παράσταση από παιδιά για παιδιά αλλά και για όλους εμάς ! Σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζί «Το πιο όμορφο Ταξίδι»!

Λίγα λόγια για την Παράσταση:

“Το πιο όμορφο ταξίδι" μας ξεναγεί στα μαγικά συναισθήματα ενός παιδιού που βρίσκει τρόπο να γυρίσει στο παρελθόν, να ζήσει ένα διαφορετικό παρόν αλλά και να δει το μέλλον. Με τη βοήθεια μίας νεράιδας, ξεκινά ένα ταξίδι καβάλα στο όνειρο του για να γράψει τελικά την ιστορία του σε ένα πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο. Μια ιστορία τόσο απίστευτη, που δεν μπορεί παρά να είναι αληθινή. ”

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη