-->

Βασίλης Κικίλιας: «Τα στοιχεία μέχρι στιγμής για τον τουρισμό είναι εντυπωσιακά»

Βασίλης Κικίλιας: «Τα στοιχεία μέχρι στιγμής για τον τουρισμό είναι εντυπωσιακά»

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στο Regional Growth Conference, αναφέροντας πως υλοποιείται καμπάνια για να προσελκύονται επισκέπτες 12 μήνες τον χρόνο.

«Το 25% του ΑΕΠ της χώρας είναι ο τουρισμός, κάτι που σημαίνει πως αποτελεί τη βασική πηγή εσόδων και τη βαριά βιομηχανία της χώρας» επεσήμανε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας στο Regional Growth Conference στην Πάτρα.

Όπως υποστήριξε, ο πρωτογενής τομέας, τα εμπορικά καταστήματα, η εστίαση και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις συντηρούνται και αναπτύσσονται μέσω του τουρισμού.

Ο υπουργός αποκάλυψε πως πλέον 500 χιλιάδες τουρίστες από την Αμερική έρχονται απευθείας στο Ελ. Βενιζέλος.

Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως το υπουργείο χρησιμοποιώντας νέα εργαλεία επιχειρεί να προμοτάρει το ελληνικό τουριστικό προϊόν και έδωσε βάση στη γαστρονομία, τον οινοτουρισμό, τον πολιτισμό, τη διασκέδαση, την ακτογραμμή και τις ξενοδοχειακές μονάδες, τα οποία χαρακτήρισε ως την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Πάτρα.

Επίσης, αποκάλυψε πως τα στοιχεία μέχρι στιγμής για τον τουρισμό είναι εντυπωσιακά και πως υλοποιείται καμπάνια για να προσελκύονται επισκέπτες 12 μήνες τον χρόνο.

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΚΙΚΙΛΙΑΣ #ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ #ΣΤΟΙΧΕΙΑ #ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sG930j8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->