-->

Οι δράσεις των μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ το β' δεκαπενθήμερο του Μαΐου

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟ Β’ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε ενημερώσεις και συναντήσεις σε σχολεία και εκπαιδευτικούς σχετικά με το φαινόμενο της εξάρτησης.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενες της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, πραγματοποίησαν ενημέρωση στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών του Ημερήσιου ΕΠΑΛ Αταλάντης, σε συνεργασία με την Ψυχολόγο του Σχολείου, κα Χριστίνα Μαλισόβα, και τον Διευθυντή, κ. Δημήτριο Λαμπρινίδη, για τα ζητήματα που σχετίζονται με τις εξαρτήσεις και τις υπηρεσίες που παρέχονται για γονείς και εφήβους από το δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ.

Επίσης, το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Διευθυντή του Β’ Γενικού Λυκείου Λαμίας, κ. Δημήτρη  Αγγελούση και συμμετείχε στη μαθητική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στον Ξεριά Λαμίας, όπου και έγινε διάλογος με τους μαθητές για ζητήματα που αφορούν την εξάρτηση, την έγκαιρη παρέμβαση και τη θεραπεία με ενεργή από την πλευρά τους συμμετοχή.

Οι Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->