Πειραιάς: Ξεκινούν εργασίες στο οδόστρωμα κεντρικών δρόμων, θα διαρκέσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο

Πειραιάς: Ξεκινούν εργασίες στο οδόστρωμα κεντρικών δρόμων, θα διαρκέσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο

Ξεκινούν από σήμερα το βράδυ, από την Περιφέρεια Αττικής, εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος, σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Πειραιά.

Ξεκινούν σήμερα από την Περιφέρεια Αττικής εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, προϋπολογισμού 2.4 εκατ. ευρώ.

Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Σεπτέμβριο και θα πραγματοποιούνται τις νυχτερινές ώρες, έτσι ώστε να προκληθεί όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο πλαίσιο του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΟΔ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.ΔΙ.Μ.Υ.» και είναι προϋπολογισμού 2.400.000,00 ευρώ.

«Εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο στον Πειραιά μας, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια και τη λειτουργική μετακίνηση των πολιτών», επισήμανε σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

 

 

#ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ #ΠΕΙΡΑΙΑΣ #ΔΡΟΜΟΙ #ΕΡΓΑΣΙΕΣ #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_ΑΤΤΙΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rci30Fv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη