Θεοδωρικάκος: «Ντροπή οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου Βύρωνα».

Θεοδωρικάκος: «Ντροπή οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου Βύρωνα».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος κάνει λόγο για «αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου Βύρωνα», με αφορμή την κατάληψη στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρεται στην κατάληψη στο Δημαρχείο του Βύρωνα από «μια χούφτα αντιεξουσιαστών», όπου είχε προγραμματιστεί κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά, ο υπουργός γράφει: «Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του».

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,  η πολιτική συγκέντρωση στον Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

#ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΒΥΡΩΝΑΣ #ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ__ΤΟΥ_ΠΟΛΙΤΗ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ucSzrWE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη