Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ανατροπή με το αίμα της Τζωρτζίνας, δεν ήταν καν στην κατάψυξη το φιαλίδιο

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ανατροπή με το αίμα της Τζωρτζίνας, δεν ήταν καν στην κατάψυξη το φιαλίδιο

Για ένα και πλέον χρόνο το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας δεν ήταν καν στην κατάψυξη του Καραμανδάνειου αλλά ξεχασμένο σ' ένα ακαθάριστο ψυγείο.

Ξεχασμένο για μήνες σε ένα ακαθάριστο ψυγείο και ούτε καν στην κατάψυξη ήταν το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρισκόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Το pelop.gr φέρνει στο φως νέα δεδομένα για το φιαλίδιο αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ο θάνος της οποίας ερευνάται σε βάρος από Δικαιοσύνη και Αστυνομία.

Στην πρώτη περίπτωση του ξεχασμένου αίματος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Π», το φιαλίδιο δεν περιείχε «κανονικό αίμα», αλλά πρόκειται για «ορό αίματος», ο οποίος είχε κρατηθεί σε ένα απλό οικιακό ψυγείο του Παιδιατρικού Τμήματος.

Αυτό σημαίνει -όπως είπαν στην «Π» ειδικοί- ότι αν και εστάλη στο Ειδικό Εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη), από τον «ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA», κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή του ευρήματος, η πλευρά της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στο νεκρό κορίτσι… και δεν έχει σκόπιμα βρεθεί στο Νοσοκομείο για να ενοχοποιήσει την προφυλακισμένη μάνα!

Αυτό και μόνο – εφόσον επιβεβαιωθεί- αναμένεται να λειτουργήσει άκρως ανατρεπτικά στην εξέλιξη, ανεξαρτήτως του εάν από τον «ορό αίματος» πιθανά -και πολύ δύσκολα- καταστεί δυνατόν να βρεθούν οι όποιες ουσίες μπορεί να έχουν απομείνει, με κρίσιμο ζητούμενο πάντα, την κεταμίνη!

Μάλιστα το φιαλίδιο με τον «ορό αίματος» για ένα και πλέον χρόνο δεν ήταν καν στην κατάψυξη αλλά ξεχασμένο στη συντήρηση του για μήνες ακαθάριστου ψυγείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr μάλιστα δύο ακόμα φιαλίδια αίματος έχουν βρεθεί σε άλλα δύο νοσοκομεία στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυρικού» απάντησε πως έχει 4 φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε νωρίτερα- πως έχει 2 φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα. Ολα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο, κάτι που πάει ακόμα πίσω χρονικά την όλη έρευνα.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΠΑΤΡΑ #ΚΑΤΑΨΥΞΗ #ΦΙΑΛΙΔΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VkKNBXg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη